Daha önce ismini birçok kez duymuştum. Ama biraz önce izlemeye fırsatım oldu, bu videoyu çok beğendim. Diğer partları merakla bekliyorum tam istediğim gibi müzikal bir altyapı da var
İzel ne alaka ya da spoiler verme akşama izlerim.Bu gelene kadar Seren - Gülben'i izle. Sonra Hande - Demet. Hande ve Demet videosunda İzel de var.
İzel ne alaka ya da spoiler verme akşama izlerim.
İzledim Part-1’i Dediğin gibi daha önce izlemeliymişim ama telafi edeceğim normalde magazinden nefret ederim ama müzik varsa ben de varımHande ve Demet İzel'i silmeden yükselemezdi çünkü.
İzledim Part-1’i Dediğin gibi daha önce izlemeliymişim ama telafi edeceğim normalde magazinden nefret ederim ama müzik varsa ben de varım
Bence çok ağır konuşuyorsun Handelik bir durum yok ortada şu an. Altan Çetin İzel’den dönüp tekrar Hande’yi seçmişse kadının ne suçu var Gerçi daha 2 part varmış her şey olabilir. Asıl kaos 2. kısımda.
Sen bunu kendi magazinsel belgelerinden buldun dimiAynını Sinan Akçıl'a da yaptı sonra. Var bi takıklık İzel'e. İzel tweet atmıştı 2012'de.
“Hande amacın beni çıldırtmaktı ve nihayet 10 küsur yıl sonra başardın! Benden ve sevdiklerimden uzak dur artık. Temizle şu kalbini, benim bile sabrımı tükettin... Sahte melek. Konu 15 senedir süren bir konu. Nedenlerini yazmaya buradaki harfler yetmez. Tek ricam, iki tarafın da sevenleri karışmasınlar. Olay çok uzun ve hiçbir şeyi bilmiyorsunuz. Ne kıskançlık, ne reklam. Yoksa 15 yıl beklemezdim. Sabrımı zorladınız, patlattınız. Kendime yakıştıramadığım bir hareket yaptırdınız. Hep işimi yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Size rağmen!” Hande Yener, İzel’e cevap vermek yerine sadece onun yazdıklarını retweet etti. Bunun üzerine İzel, bir tweet daha attı: “Sen gerçekten haklı ve masum olsaydın, yazdıklarımı retweet yapmak yerine ‘Hayırdır ne oldu?’ diye yazardın. Hadi bunu da retweet yap.”
Sen bunu kendi magazinsel belgelerinden buldun dimi
İleriki zamanlarda belki Şokopop ele alır göreceğiz ama ilk partta Hande’lik bir şey yok dediğim gibi. Bu arada Sezen Aksu ne yüce insanmış Hande sakinleştiriciyle gitmiş yanına.
Spoiler verme demiştim oysaki. Ne hiti bee yeni albüm mü çıkarıyor.Almamıştı sanırım o ilk ben de. Kullanamadım belgelerimi neyse bir dahaki MS'ye İzel bir sürü hit çıkaracak inş rahat rahat yarışırım. Sezen ve Ajda laf sokacak ama ileride.
Spoiler verme demiştim oysaki. Ne hiti bee yeni albüm mü çıkarıyor.
Yıldız’a yaptığı gibi yani.
Yıldız & Sezen küslüğü hakkında ben bile bir şeyler biliyordum sen haydi haydi biliyorsundur o yüzden sıkıntı olmaz.Ben de Yıldız'ı izlemedim. 😱 Temenni canım. ... Single yapcak artık bundan sonra.
Bende.ssAlmamıştı sanırım o ilk ben de. Kullanamadım belgelerimi neyse bir dahaki MS'ye İzel bir sürü hit çıkaracak inş rahat rahat yarışırım. Sezen ve Ajda laf sokacak ama ileride.