- Reaksiyon puanı
- 11,948
- Puanı
- 710
Emekli olduğunu bu kadar belli etme ve bir üst mesaja bak.Ne var.
Emekli olduğunu bu kadar belli etme ve bir üst mesaja bak.Ne var.
Emekli olduğunu bu kadar belli etme ve bir üst mesaja bak.
Tamam ya bir daha etiketlemem bakmayacaksan. Deprem ile bağlamaya çalıştım bu durumu ama işin içinden çıkamadımSana ne.
Çok tripliyim bugün.
Bekliyorum bir part daha varmış diğer bölüm daha iyi olacak bence. Sonundan onu hissettim.Yarın bakarım Cuma ders yok.
Tamam ya bir daha etiketlemem bakmayacaksan. Deprem ile bağlamaya çalıştım bu durumu ama işin içinden çıkamadım
Bekliyorum bir part daha varmış diğer bölüm daha iyi olacak bence. Sonundan onu hissettim.
Tamam ya bir daha etiketlemem bakmayacaksan. Deprem ile bağlamaya çalıştım bu durumu ama işin içinden çıkamadım
Bekliyorum bir part daha varmış diğer bölüm daha iyi olacak bence. Sonundan onu hissettim.
Ben de bilmiyordum Onno Tunç’un uçak kazasında öldüğünü şaşırdım o yüzden..Şok oldum Onno Tunç'un ölümüne. 😱 Diğer klanlar da hastalanmış Sezen'e yanaşanın sonu iyi değil.
Yıldız kaç albüm batırmış öyle iyi kurtarmış kendini merak ettim nasıl oldu. İbrahim Tatlıses'in Bülent Ersoy Show'daki halleri.
O cümle ne öyle korktum. 😱 Şey geldi aklıma “tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukları...”Yok stres atıyordum senin üstünden.
Deprem kötüydü. Ama kendi çapımda kendime ait olan alanlarda korunaklı bölge olduğunu düşündüğüm şeyler üretip içimi rahatlattım
Ben de bilmiyordum Onno Tunç’un uçak kazasında öldüğünü şaşırdım o yüzden..
İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe’nin malum kavgasının sebebinden de haberim yoktu öğrenmiş oldum Yıldız’ın nasıl toparlandığını ve Sertab Erener’in klandan neden ayrıldığını merak ediyorum ben de
O cümle ne öyle korktum. 😱 Şey geldi aklıma “tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukları...”
Sezen’in alkollü hali fenaymış yalnız. O durumda serçe demeye bin şahit ister
Ne dedin sen yıldızımaSezen’in alkollü hali fenaymış yalnız. O durumda serçe demeye bin şahit ister
Yıldız bozuk ağzıyla seviyesini belli etmiş yine bu partta. Son bölümden umutluyum ama Ekim sonunda çıkacakmış.
Bugün forumda anasayfada görünce merak ettim Demet-Hande videolarını izledim ama şak diye bitti. 3 video mu var sadece o konuyla ilgili? @xBUGRAx @dreamy
Demet’ten daha da soğumama sebep oldu. Hande’yi isminden vurması falan. Serdar Ortaç’ın da bakkal müziği olayını çok abartması. Tam bir şovmen. Gülşen de fenaymış cidden.
Hande harbiden müzik için çok çabalamış, izleyince fark ettim.
Huysuz Virjin’in olduğu kısımlarda baya güldüm keşke yine ekranda olsa.
Kaldırılmış olma ihtimali var sanırım Hande-Demet oynatma listesine girdiğimde gizli video var.Vardı da finali Şokopop finali bilet satıp parti yaparak yayınlayacaktı Hande Yener şikayet etmiş yayınlanmadı diye hatırlıyorum ya da yayınladı kaldırdı hemen. Gülben ve Seren'i de izle.
Kaldırılmış olma ihtimali var sanırım Hande-Demet oynatma listesine girdiğimde gizli video var.
Ona da yarın bakarım. Güya vizelere çalışacaktım ama 1 buçuk saat video izledim.
Ya forumda görmüştüm birkaç kere, merak da ediyordum. Bugün de gördüm iyice merak ettim. Dersi falan salladım. Ama iyi oldu cidden kaçasım vardı dersten.Bakma vizeler bitince bak. Keşke hortlatmasaydım konuyu. Ben de onu diyecektim çalışmaktan kaçmak için izledin mi bütün akşam.