Şokopop

Tamam ya bir daha etiketlemem bakmayacaksan. :A Deprem ile bağlamaya çalıştım bu durumu ama işin içinden çıkamadım :A

Bekliyorum bir part daha varmış diğer bölüm daha iyi olacak bence. Sonundan onu hissettim. :Z

Yok stres atıyordum senin üstünden.:A

Deprem kötüydü. Ama kendi çapımda kendime ait olan alanlarda korunaklı bölge olduğunu düşündüğüm şeyler üretip içimi rahatlattım:A

• İlginç
Reactions: dreamy
Tamam ya bir daha etiketlemem bakmayacaksan. :A Deprem ile bağlamaya çalıştım bu durumu ama işin içinden çıkamadım :A

Bekliyorum bir part daha varmış diğer bölüm daha iyi olacak bence. Sonundan onu hissettim. :Z

Şok oldum Onno Tunç'un ölümüne. 😱 Diğer klanlar da hastalanmış Sezen'e yanaşanın sonu iyi değil. :A

Yıldız kaç albüm batırmış öyle iyi kurtarmış kendini merak ettim nasıl oldu. :A İbrahim Tatlıses'in Bülent Ersoy Show'daki halleri. :F

• Güldürdün
Şok oldum Onno Tunç'un ölümüne. 😱 Diğer klanlar da hastalanmış Sezen'e yanaşanın sonu iyi değil. :A

Yıldız kaç albüm batırmış öyle iyi kurtarmış kendini merak ettim nasıl oldu. :A İbrahim Tatlıses'in Bülent Ersoy Show'daki halleri. :F
Ben de bilmiyordum Onno Tunç’un uçak kazasında öldüğünü şaşırdım o yüzden..

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe’nin malum kavgasının sebebinden de haberim yoktu öğrenmiş oldum :A Yıldız’ın nasıl toparlandığını ve Sertab Erener’in klandan neden ayrıldığını merak ediyorum ben de :Z

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Yok stres atıyordum senin üstünden.:A

Deprem kötüydü. Ama kendi çapımda kendime ait olan alanlarda korunaklı bölge olduğunu düşündüğüm şeyler üretip içimi rahatlattım:A
O cümle ne öyle korktum. 😱 Şey geldi aklıma “tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukları...” :F

• Harika
Reactions: sokak sanati
Ben de bilmiyordum Onno Tunç’un uçak kazasında öldüğünü şaşırdım o yüzden..

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe’nin malum kavgasının sebebinden de haberim yoktu öğrenmiş oldum :A Yıldız’ın nasıl toparlandığını ve Sertab Erener’in klandan neden ayrıldığını merak ediyorum ben de :Z

Ben de bilmiyordum o lafı Prestij Müzik'e dediğini. :A

Şuna da çok güldüm "Yıllarını bu aşk üçgeninin gizemini çözmeye adamış duayen gazeteci Şenay Düdek." :F

• Güldürdün
Demet vs Hande ile Yıldız vs Sezen videoları baya iyi. Hem anlatım hem kurgu olarak :A

İbrahim Tatlıses'in haftalık magazin gazetesi 'İmparator'. :F

Kart Tavuk Sezen. :A @dreamy
Sezen’in alkollü hali fenaymış yalnız. O durumda serçe demeye bin şahit ister :A

Yıldız bozuk ağzıyla seviyesini belli etmiş yine bu partta. :A Son bölümden umutluyum ama Ekim sonunda çıkacakmış. :(

• Güldürdün
Hande ve Sevda tokat videosunu izledim sonunda. Favorim Arto oldu. :A O kışkırtmaları, oynamaları en sonunda da şaşırması. :F

Sevda ve Hande'nin geçmişine giderken yine 90'lara ve magazine doyduk #şükür :Z

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bugün forumda anasayfada görünce merak ettim Demet-Hande videolarını izledim ama şak diye bitti. :A 3 video mu var sadece o konuyla ilgili? :A @xBUGRAx @dreamy

Demet’ten daha da soğumama sebep oldu. :A Hande’yi isminden vurması falan. :F Serdar Ortaç’ın da bakkal müziği olayını çok abartması. :F Tam bir şovmen. :A Gülşen de fenaymış cidden. :A :A

Hande harbiden müzik için çok çabalamış, izleyince fark ettim. :A

Huysuz Virjin’in olduğu kısımlarda baya güldüm keşke yine ekranda olsa. :(

• Güldürdün
Reactions: dreamy and xBUGRAx
Bugün forumda anasayfada görünce merak ettim Demet-Hande videolarını izledim ama şak diye bitti. :A 3 video mu var sadece o konuyla ilgili? :A @xBUGRAx @dreamy

Demet’ten daha da soğumama sebep oldu. :A Hande’yi isminden vurması falan. :F Serdar Ortaç’ın da bakkal müziği olayını çok abartması. :F Tam bir şovmen. :A Gülşen de fenaymış cidden. :A :A

Hande harbiden müzik için çok çabalamış, izleyince fark ettim. :A

Huysuz Virjin’in olduğu kısımlarda baya güldüm keşke yine ekranda olsa. :(

Vardı da finali Şokopop finali bilet satıp parti yaparak yayınlayacaktı Hande Yener şikayet etmiş yayınlanmadı diye hatırlıyorum ya da yayınladı kaldırdı hemen. :A Gülben ve Seren'i de izle. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: dreamy and Özgür
Vardı da finali Şokopop finali bilet satıp parti yaparak yayınlayacaktı Hande Yener şikayet etmiş yayınlanmadı diye hatırlıyorum ya da yayınladı kaldırdı hemen. :A Gülben ve Seren'i de izle. :A
Kaldırılmış olma ihtimali var sanırım Hande-Demet oynatma listesine girdiğimde gizli video var. :A

Ona da yarın bakarım. :F Güya vizelere çalışacaktım ama 1 buçuk saat video izledim. :F

• Güldürdün
Kaldırılmış olma ihtimali var sanırım Hande-Demet oynatma listesine girdiğimde gizli video var. :A

Ona da yarın bakarım. :F Güya vizelere çalışacaktım ama 1 buçuk saat video izledim. :F

Bakma vizeler bitince bak. Keşke hortlatmasaydım konuyu. :A Ben de onu diyecektim çalışmaktan kaçmak için izledin mi bütün akşam. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bakma vizeler bitince bak. Keşke hortlatmasaydım konuyu. :A Ben de onu diyecektim çalışmaktan kaçmak için izledin mi bütün akşam. :A
Ya forumda görmüştüm birkaç kere, merak da ediyordum. :A Bugün de gördüm iyice merak ettim. :F Dersi falan salladım. :F Ama iyi oldu cidden kaçasım vardı dersten. :A

Şuan diğer videoları aşırı merak ediyorum ama bakmamak için tutuyorum kendimi. :F O kadar akıcı ki 3 video su gibi aktı. :A

• Güldürdün