Adaşımın neler yapacağını kestiremiyorum, onun sağı solu belli olmaz...![]()
Onur Saylak varsa biz de varız, rahat olun...
Adaşımın neler yapacağını kestiremiyorum, onun sağı solu belli olmaz...![]()
Gariban sensin.Herkes doğru yolu buluyor Onur gelse de gelmese de yaşanacaktı bu.
![]()
Onur Saylak'ın etkisi var elbette ama ben diziyi zaten izliyordum ve eksik bölümleri tamamlayacaktım.Çünkü Kuzgun cidden güzel dizi yani.
![]()
Ayy işte bende devam edecem edecem ama bir işaret bir kıvılcım gerekiyorduOnur Saylak varsa biz de varız, rahat olun...![]()
İnş Onur bey Burcunun peşinde oyuncak olmazDila bölüme damga vurmuş![]()
Ben Onur Saylak olmasa da başlayacaktım. Bu planlarımda vardı o yüzden durumum seninle aynı değil.Ayy işte bende devam edecem edecem ama bir işaret bir kıvılcım gerekiyorduOnur bey orada devreye girdi
![]()
![]()
Soğuk kaldığım bir diziye başlamak insana çok zor geliyor yabancılarda da aynı durum var bir başlasam çorap söküğü gibi geliyor ama başlayabilmek asıl olay![]()
![]()
![]()
Halkadan umudu kesmeden başka diziye yan gözle bile bakmıyordunBen Onur Saylak olmasa da başlayacaktım. Bu planlarımda vardı o yüzden durumum seninle aynı değil.Ama Onur Saylak diziye etki edecek o ayrı bir şey.
![]()
Halka'dan umudumu kesmedim ki hala.Halkadan umudu kesmeden başka diziye yan gözle bile bakmıyordun![]()
![]()
![]()
Farklı oyuncular olması değilde izlediğin dizinin senaryosu değişince o en hoşuma gitmeyen şeyHalka'dan umudumu kesmedim ki hala.Ocak'ta dönüp yine mükemmel bir senaryo ve karakterlerle bizi selamlayacaktır o ekip.
![]()
Hayır öyle olmayacak.Farklı oyuncular olması değilde izlediğin dizinin senaryosu değişince o en hoşuma gitmeyen şeySana Halka adıyla farklı bir dizi sunacaklar
![]()
![]()
![]()
Senle Halka sezon fınalı yaptından beridir konusuyoruz forumda ihtimali olan herşeye nayır nolamazHayır öyle olmayacak.Halka hikayesi itibarıyla Halka dışında başka bir şey anlatamaz, bu mümkün değil.
Sadece karakter hikayeleri değişecek ama mücadele edilen oluşum aynı olacak. Bu yüzden kalitesinden ödün vermeyeceğini düşünüyorum, hele dijitalde gelirse buna kesin gözüyle bakıyorum.
![]()
Keşke Jet Sosyete izleseydin tüm kadronun değil 2-3 oyuncunun gidişiyle kurtarırdın en azından.Hayır öyle olmayacak.Halka hikayesi itibarıyla Halka dışında başka bir şey anlatamaz, bu mümkün değil.
Sadece karakter hikayeleri değişecek ama mücadele edilen oluşum aynı olacak. Bu yüzden kalitesinden ödün vermeyeceğini düşünüyorum, hele dijitalde gelirse buna kesin gözüyle bakıyorum.
![]()
İzlemeeem...Keşke Jet Sosyete izleseydin tüm kadronun değil 2-3 oyuncunun gidişiyle kurtarırdın en azından.![]()
Aman entelliğin bozulmasın.İzlemeeem...![]()
Bir sitcom izlemeye asla ve asla dayanamam.Aman entelliğin bozulmasın.İnce esprilerin de olduğu bir dizi ama inadın kırılmayacağı için bir şey demiyorum.
![]()
Bu akşam 5 dakikalık sahne ve yeni fragman yayınlandı gerisi gelecek hafta. Hemen bak.
Yorumlarım bakınca uzunmuşBu akşam 5 dakikalık sahne ve yeni fragman yayınlandı gerisi gelecek hafta. Hemen bak.![]()
Bu sezon Dila'nın sezonu olacak belli.Fragmana bayıldımBen kaçmıyorum sen kovalıyorsun diyen Dila Bilgin Cebeci güzelliği
![]()