Necati Akpınar Netflix olmayacak diye uzun süre önce demişti. Kanal belli olmasaydı çekimler başlamazdı zaten. Gülse’nin baykuş emojisi de her şeyi aydınlatıyor o yüzden çatla.Dedikoducu Netflix’le görüşüyor demiş dün @Aserat
Çatlayacak bir şey yok aksine iyi bir şey dedim sana Ben Netflix’te olmasını daha çok isterimNecati Akpınar Netflix olmayacak diye uzun süre önce demişti. Kanal belli olmasaydı çekimler başlamazdı zaten. Gülse’nin baykuş emojisi de her şeyi aydınlatıyor o yüzden çatla.
Üzgünüm refleks oldu. Ben de isterim ama Türkiye dışındaki ülkelere uygun bir dizi değil. Yani oradaki çoğu espriyi bir Amerikalı, bir Fransız anlayamaz çünkü Türklerin anlayacağı şeyler var sadece. O yüzden de hemen iptal edilir böylesi daha iyi.Çatlayacak bir şey yok aksine iyi bir şey dedim sana Ben Netflix’te olmasını daha çok isterim
Dedikoducu Çocuk’un her dediği çıkıyor, o yüzden dedim ama senin anlamadan dinlemeden her şeye çatla demen sıktı artık
Aman napıyorsan yap bundan sonra bir şey söylemem sanaÜzgünüm refleks oldu. Ben de isterim ama Türkiye dışındaki ülkelere uygun bir dizi değil. Yani oradaki çoğu espriyi bir Amerikalı, bir Fransız anlayamaz çünkü Türklerin anlayacağı şeyler var sadece. O yüzden de hemen iptal edilir böylesi daha iyi.
Ama adı üstünde Dedikoducu ve duyumlarını iletiyor. Mesela yapımcı 3. sezon istiyor Gülse istemiyor diye bir şey de yazmıştı zamanında ama yalan çıktı. Ranoş teyzeye sorduğumda iki kez Puhu dediği için elbette ona inanacağım.
Çoğu doğru çıkıyor da sadece konu Jet Sosyete olunca pek iyi çalışmıyor kulağı. Yoo söyleyebilirsin ben şakasına takılıyorum zaten.Aman napıyorsan yap bundan sonra bir şey söylemem sana
Duyum falan diyorsun ama Damla Sönmez ve Hazal Subaşı Çukur’da haberini de ilk o duyum olarak paylaştı Adamın yıllardır her dediği çıktı
Neyse dediğin gibi hem sitcomlar her ülkede izlenilmez hem de ücretsiz olması daha iyi izleyenler için
Ben çekemem senin sürekli çatla demeni Bu gidişle JS’den soğutursun sen beniÇoğu doğru çıkıyor da sadece konu Jet Sosyete olunca pek iyi çalışmıyor kulağı. Yoo söyleyebilirsin ben şakasına takılıyorum zaten.
O zaman çatladığını düşündürecek şeyler söyleme bu diziye karşı hassasım.Ben çekemem senin sürekli çatla demeni Bu gidişle JS’den soğutursun sen beni
Orada çaladığımı düşündürecek ne yazdım be Dedikoducu Netflix’le görüşülüyor dedim alt tarafı başkası olsa sevinir ama senin kaknemliğin tuttu yine belliO zaman çatladığını düşündürecek şeyler söyleme bu diziye karşı hassasım.
Dedikoducu sinir etti zaten yoksa senin suçun yok.Orada çaladığımı düşündürecek ne yazdım be Dedikoducu Netflix’le görüşülüyor dedim alt tarafı başkası olsa sevinir ama senin kaknemliğin tuttu yine belli
sabah sabah sinirimi bozdun ama neyseDedikoducu sinir etti zaten yoksa senin suçun yok.
Sen bu kadar uzatmasaydın mesele büyümezdi ama neyse.sabah sabah sinirimi bozdun ama neyse