Kimse izlemez bence, boş yere kameraman yönetmen falan uğraşmasınlar. Youtube açsınlar, en azından 100 bin görüntüleme falan alırlar...
Daha çok açıklama yapar.
Puhu büyük zarar edecek, birkaç kişi için dizi yapmak ne kadar mantıklıysa artık.
Bu mesajı görmüştüm ama altında yatan anlamı Ekşi'de başkası söyleyince fark ettim. Kendimden utanıyorum şu an. 😱 Gülse baykuş emojisiyle isim vermese de Puhu'yu doğrulamış oldu tekrar çatlayın.Kimse izlemez bence, boş yere kameraman yönetmen falan uğraşmasınlar. Youtube açsınlar, en azından 100 bin görüntüleme falan alırlar...
Zoraki bir yer bulunca ben. @xBUGRAxBu mesajı görmüştüm ama altında yatan anlamı Ekşi'de başkası söyleyince fark ettim. Kendimden utanıyorum şu an. 😱 Gülse baykuş emojisiyle isim vermese de Puhu'yu doğrulamış oldu tekrar çatlayın.
Bu mesajı görmüştüm ama altında yatan anlamı Ekşi'de başkası söyleyince fark ettim. Kendimden utanıyorum şu an. 😱 Gülse baykuş emojisiyle isim vermese de Puhu'yu doğrulamış oldu tekrar çatlayın.
Of yeter artık sıkıldım. Yarın başka konuda devam ederiz.
Benimle baş edemiyeceğini anlamana sevindim bab bayOf yeter artık sıkıldım. Yarın başka konuda devam ederiz.
Yapımcı ilk başta demişti Netflix'te değil diye. Zaten oraya uygun bir dizi değil o yüzden böylesi daha iyi oldu.Keşke Netflix olsaydı.
Avlu ve Halka için de internet dedikoduları çıkmıştı ama birine ne olduğu belli değil diğeri de tüm oyuncularını kaybedip bir nevi final yaptı. Bir tek Jet Sosyete tam kadroyla yeni kanal buldu kendine o yüzden çatla.
Sizin oyuncular netten oynamayı kabul etti yanıAvlu ve Halka için de internet dedikoduları çıkmıştı ama birine ne olduğu belli değil diğeri de tüm oyuncularını kaybedip bir nevi final yaptı. Bir tek Jet Sosyete tam kadroyla yeni kanal buldu kendine o yüzden çatla.
Bir tek Aslı Bekiroğlu Benim Tatlı Yalanım'a transfer oldu onun dışında tamız.Sizin oyuncular netten oynamayı kabul etti yanı
Ne elinde tutamadın ecünnünü benim dizime gelmiş😱 😱 😱Bir tek Aslı Bekiroğlu Benim Tatlı Yalanım'a transfer oldu onun dışında tamız.
Kendisi istedi 1-2 ay sonra bitecek yaz dizisinde oynamayı yoksa bizim kapımız açıktı. Ama karakteri çok mıymıntıydı o yüzden kurtulmamız güzel oldu.Ne elinde tutamadın ecünnünü benim dizime gelmiş😱 😱 😱
Nereye bitiyor sen yolladın kesin batırsın diziyi diye 😱 😱 😱Kendisi istedi 1-2 ay sonra bitecek yaz dizisinde oynamayı yoksa bizim kapımız açıktı. Ama karakteri çok mıymıntıydı o yüzden kurtulmamız güzel oldu.