vadi bitti eee supetrnatural de bitiyor bence artık senin ömrün de bitmeli git intihar etSizin yüzünüzden onların senaryosu değişti Jensenin öyle açıkladığı bir video vardı youtubede ama şuan bulamıyorum tabi
vadi bitti eee supetrnatural de bitiyor bence artık senin ömrün de bitmeli git intihar etSizin yüzünüzden onların senaryosu değişti Jensenin öyle açıkladığı bir video vardı youtubede ama şuan bulamıyorum tabi
İyi de yaptı sana inatSen alıstırdın @serhatt hatı hep bunlara bulaştırdın
Aras sürecek 10 sezon @serhattvadi bitti eee supetrnatural de bitiyor bence artık senin ömrün de bitmeli git intihar et
HayalAras sürecek 10 sezon @serhatt
KIZ carnival row konusu açıldı mı kız @Çiğdem bak bunun totosu görünüyor sen kesin izlersin bununla fantezin kesin vardır
Ekli dosyayı görüntüle 70945
destere olmadığı için cıbıldak kız tuzağına düşecek en kolay kişi @MasacRE bak bunun da her yanı görünüyor Ekli dosyayı görüntüle 70946
veee de @pompy reyiz dizide perilerin ülkesini yok ediyorlar çoğunu öldürüyorlar genelevlerde çalıştırıyorlar kanatlarını kesiyorlar kesinlikle diziyi izleyip olaya el atmalısın @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Bully
Ben haftalardır bu diziyi bekliyordum. @xemrexxx de izleyecekse konusunu açmak için önümüzde bir engel yok bence.Perilerin kanatlarının kesilip genelevde çalıstırıldığı dizi anca sen izlersin beee kütük @MasacRE ve juniorun @dreamy bile izlemez @mrt-06 @Harunnn60
Perilerin kanatını kesip genelevde çalısıtırıyorlar diyor @xemrexxx
Bilmiyorum.Diyalog hızı çok hızlı mı South Park gibi?
Perilerin kanatını kesip genelevde çalısıtırıyorlar diyor @xemrexxx
Aaa zaten açacaktım konusunu gündüz dedim gibi Yatmadan yada saat geç oldu yarın gündüz bakacam
Birde koreli dizisi açtırmıştı yüzüne bakmadı
Bilmiyorum.
the capture 1. bölüm yok böyle dizi sizinkiler gibi kestane değil efsane tolstos izlemese de olur bünyesi kaldırmaz sonra 2 ay afra tafra yaparNetflix’de olsa başlardım hemen ama diğer türlü indirip izlemeye son dönemde hiç vaktim kalmıyor YDS sürecinden dolayı. Ancak ders çalışma niyetine İngilizce altyazılı izleyebiliyorum o da konuşma hızları çok hızlı değilse ve fazla ağır cümleler yoksa. Diyalog hızı çok hızlı mı South Park gibi? Değilse en azından öyle deneyebilirim.
@Harunnn60 Senin mal kadın değil mi o en bastakı 😱 😱 😱the capture 1. bölüm yok böyle dizi sizinkiler gibi kestane değil efsane tolstos izlemese de olur bünyesi kaldırmaz sonra 2 ay afra tafra yapar
neyse laura haddock, holliday grainger, famke janssen ve sophia brown resmen kare as famke yi göremedim ilk bölüm ama olsun
Ekli dosyayı görüntüle 71134Ekli dosyayı görüntüle 71136
Ekli dosyayı görüntüle 71132Ekli dosyayı görüntüle 71133
AA evet
Kıçınız tutusur inş kızarırkan @xemrexxxAA evet
Love, Death & Robots
Bir günde bitirdim, 18 bölümden oluşuyor dizi. Süreleri 5 dakika ile 15 dakika arasında sürüyor. Yani çok rahat bitebilecek bir iş, her bölüm farklı hikayelerden oluşuyor. Yani ben başka şekil düşünerek izledim, farklı bir şey çıktı önüme. Animasyon tarzında, yetişkinler için yapılmış aslında... Çok güzel bölümler de vardı, bazılarına anlam da verememiştim mesela. Yine de izlenecek bir proje, farklı olmuş. Bazıları epey sürükleyici örneğin. 'Şanslı 13' aklımda kalanlardan.
@MasacRE sen bu diziyi diyordun bir ara ama izledin mi, son durum nedir?
Yok izlemedim daha
HOŞTTT
Sen alıstırdın @serhatt hatı hep bunlara bulaştırdın
kız suits 4.sezonda spoşu gördüm meğer kocasını bu diziden seçmiş kocasının dizideki partnerini de elizabeth babaanneme Gelin yaptı gerçek hayatta ne ka akıllı bir kadın @mrt-06AA evet
benim gibi akıllıkız suits 4.sezonda spoşu gördüm meğer kocasını bu diziden seçmiş kocasının dizideki partnerini de elizabeth babaanneme Gelin yaptı gerçek hayatta ne ka akıllı bir kadın @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 71594Ekli dosyayı görüntüle 71595Ekli dosyayı görüntüle 71596
SENDEKİ AKLI KUŞA TAKSAN parlak oğlanların bir yerlerini gagalar bebenim gibi akıllı
SENDEKİ AKLI KUŞA TAKSAN parlak oğlanların bir yerlerini gagalar be