Sende yarışmacı olarak katıl.Çok teşekkür ederim.![]()
Sende yarışmacı olarak katıl.Çok teşekkür ederim.![]()
Tolstoyevski yine karamsarlıklara bağlaya bağlaya sonlara kadar gider illaki![]()
Zamanında Selda Bağcan için erken elenir deniliyordu, hatta Erkin Koray’ı bile favori gören yoktu ama hayırlısı bakalım müzikler arası jenerasyon farkından dolayı bu sefer işimiz zor büyük ihtimalle ilk üç haftada eleniriz.![]()
Bahsini bile açmadım ama Harun beni hemen anlamış. Bakışarak, ses tonuyla da anlaşıyoruz demek ki. İşte bu yüzden en yakınım Harun.![]()
Hadi sen rahmetlinin yanına, faceden yazmıştır sana![]()
Haha gözden kaçırmamışsınYıldız Tilbe açık ara en iyisi, doğru yönetilirse finale çıkar. @Yiğitt sana bol şans@xemrexxx cepte
Buray çok seviyorum. Onuda beğendim.
Murat Boz eh işte orta şekerlidenizz19
Tolstoyevski yine karamsarlıklara bağlaya bağlaya sonlara kadar gider illaki
bazinga şaşırttı seçimiyle 😱 Mustafa Sandal tabikide iyi bir seçim ama bu forum pek kıymetini bilmiyor Musti'nin.
xBUGRAx'nın seçimini çok beğenmedim ama çok iyi yönetti Gülben'i, oyüzden baya ilerleyebilir.
MayısKralı iyi bir seçim yapmış ama ilk haftalarda elenebilir.
mrt-06 yine farkını ortaya koyup başka amaçlarla katılmış yarışmaya. Farklı tarazlarıb olması daima iyi.
Özellikle sonlara doğru takip etmeye çalışacam yarışmayı. Ozamana kadar yoğunluğumda bir nevi durulur.
Herkese bol şans![]()
Niye sen olayım o zaman. Ne işime yarayacaksın.Milli şefim.![]()
Zehirli ok atılmış.Zamanında Selda Bağcan için erken elenir deniliyordu, hatta Erkin Koray’ı bile favori gören yoktu ama hayırlısı bakalım müzikler arası jenerasyon farkından dolayı bu sefer işimiz zor büyük ihtimalle ilk üç haftada eleniriz.![]()
Hoş geldin MS'nin kurucusu Cengo reyiz, nasılsın iyi misinHerkese başarılaaar![]()
iyiyim efendim sizler nasılsınız görüşmeyeliHoş geldin MS'nin kurucusu Cengo reyiz, nasılsın iyi misin![]()
İyi diyelim iyi olsun kardeşim, idare ediyoruziyiyim efendim sizler nasılsınız görüşmeyeli
İyi diyelim iyi olsun kardeşim, idare ediyoruz
Nasıl gidiyor hayat, okul işlerini naptın
Vay be, liseli Cengo büyümüş de üniversiteli mi olmuşBiz de iyi sayılırız yaGeçen sene üniversiteli olduk işte
Yaşlanıyoruz bea
Hoşgeldin özlettin fazlasıylaHerkese başarılaaar![]()
Baş jüri geldi @Çiğdem![]()
iyiyim efendim sizler nasılsınız görüşmeyeli
Geçen sezonda juri olmasını hatta yarışmasını istedik ama görünüp gitti malesefVay be, liseli Cengo büyümüş de üniversiteli mi olmuşTahmin etmiştim zaten de sorayım dedim yine de. Hayırlı olsun kardeşim, başarılar dilerim
Dimi su gibi akıp geçiyor zaman.![]()
@Harunnn60 a çalıstığı için yarışmacı ısrarı yapmadım başkanlığa düşündümSende yarışmacı olarak katıl.![]()