Eskilere devam napcan Dönüşü muhteşem olacaktır kralın inanıyorum25.yıla özel bişiler olsaydı yinede Musti de yapmayacak anlaşılan Ama son şarkısı tutmadığından arayı uzatmadan kolları sıvıyordur o bakımdan iyi oldu
Evet hareketlilik geldi foruma iyi oldu Cicili bicili rüyalar sana daBugün forum baya hareketliydi özlemişiz vlla ve insan yoruluyor yanı Ben yatayım @Bully cicili bicili rüyalar
Abartma İltimas, Gün Ağardı, Her Şeyi Yak ve daha bir sürü hit şarkı mevcut en son böyle dediğinde finale gitmiştim
@Yiğitt i sevmem amaYıldız Tilbe açık ara en iyisi, doğru yönetilirse finale çıkar. @Yiğitt sana bol şans @xemrexxx cepte
Buray çok seviyorum. Onuda beğendim.
Murat Boz eh işte orta şekerli denizz19
Tolstoyevski yine karamsarlıklara bağlaya bağlaya sonlara kadar gider illaki
bazinga şaşırttı seçimiyle 😱 Mustafa Sandal tabikide iyi bir seçim ama bu forum pek kıymetini bilmiyor Musti'nin.
xBUGRAx'nın seçimini çok beğenmedim ama çok iyi yönetti Gülben'i, oyüzden baya ilerleyebilir.
MayısKralı iyi bir seçim yapmış ama ilk haftalarda elenebilir.
mrt-06 yine farkını ortaya koyup başka amaçlarla katılmış yarışmaya. Farklı tarazlarıb olması daima iyi.
Özellikle sonlara doğru takip etmeye çalışacam yarışmayı. Ozamana kadar yoğunluğumda bir nevi durulur.
Herkese bol şans
Siz kütük heyetisiniz @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @Bully @sokak sanatiHayırlı olsun yeni sezon. Ben yine jüri olarak teşrif ederim @Çiğdem
Ben de juri olarak katılırım, yarışmaya katılmak tarzım değildir...
Senin katılacağın isim yoktur kı zaten şarkıcımı seviyorsun senBen de juri olarak katılırım, yarışmaya katılmak tarzım değildir...
Allahtan sen oy vermiyorsunYıldız Tilbe açık ara en iyisi, doğru yönetilirse finale çıkar. @Yiğitt sana bol şans @xemrexxx cepte
Buray çok seviyorum. Onuda beğendim.
Murat Boz eh işte orta şekerli denizz19
Tolstoyevski yine karamsarlıklara bağlaya bağlaya sonlara kadar gider illaki
bazinga şaşırttı seçimiyle 😱 Mustafa Sandal tabikide iyi bir seçim ama bu forum pek kıymetini bilmiyor Musti'nin.
xBUGRAx'nın seçimini çok beğenmedim ama çok iyi yönetti Gülben'i, oyüzden baya ilerleyebilir.
MayısKralı iyi bir seçim yapmış ama ilk haftalarda elenebilir.
mrt-06 yine farkını ortaya koyup başka amaçlarla katılmış yarışmaya. Farklı tarazlarıb olması daima iyi.
Özellikle sonlara doğru takip etmeye çalışacam yarışmayı. Ozamana kadar yoğunluğumda bir nevi durulur.
Herkese bol şans
Bu lafı bekliyordum senden Senin adına sevindim ozamanAllahtan sen oy vermiyorsun
Dün açtık zaten konuyu Gerçi tamamlanmak üzere sende geldiysen tamamdırKonu 20 sayfa olmuş ve haberim yok 😱 @Çiğdem kafana fındık ağacı düşsün senin
Dün açtık zaten konuyu Gerçi tamamlanmak üzere sende geldiysen tamamdır