batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Herkes yarışmayı bekliyordu demek kiDün açtık zaten konuyu![]()
![]()
Gerçi tamamlanmak üzere sende geldiysen tamamdır
![]()
Herkes yarışmayı bekliyordu demek kiDün açtık zaten konuyu![]()
![]()
Gerçi tamamlanmak üzere sende geldiysen tamamdır
![]()
Seçimimde ne var be bizim forum parlak çocukları seviyor
Yarışmacı olmasa bile jüri olur umarım Şebnem Ferah’ı seçtim sonuçta. Desteklerini bekliyorum @batuhankaralar ın
Şebnem'i en az yarı finale taşırız endişen olmasınYarışmacı olmasa bile jüri olur umarım Şebnem Ferah’ı seçtim sonuçta. Desteklerini bekliyorum @batuhankaralar ın![]()
Şebnem'i en az yarı finale taşırız endişen olmasın![]()
Batuhan bile fena gitmemişti sen çeyrek görmen lazımYarışmacı olmasa bile jüri olur umarım Şebnem Ferah’ı seçtim sonuçta. Desteklerini bekliyorum @batuhankaralar ın![]()
Murat Boz sevmeyen kadın da ne bileyimBu lafı bekliyordum sendenSenin adına sevindim ozaman
![]()
Nil'i çok dinlediğim söylenemez ama bir şeyler yaparız belki inşallahSen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını haşıyım.![]()
Bu biraz doğru bir tespit, hak verdim sana.Senin katılacağın isim yoktur kı zaten şarkıcımı seviyorsun sen![]()
![]()
![]()
@MasacRE de destek olmaz sana finale çıkarkan sadece şuan mezarını kazdığı rahmetli destek olmuştuBu biraz doğru bir tespit, hak verdim sana.Sevdiğim sanatçı var aslında da forum anlamaz o sanattan...
![]()
Sevmiyorum demedim ama hakim olduğum veya her şarkısını dinlediğim bir isim değil. Son şarkısınıda beğenmedim. Tek O Ses Türkiye'de sempatik geliyor banaMurat Boz sevmeyen kadın da ne bileyim![]()
Son şarkılarını zaten almadım listeme çok hit şarkılarımız varSevmiyorum demedim ama hakim olduğum veya her şarkısını dinlediğim bir isim değil. Son şarkısınıda beğenmedim. Tek O Ses Türkiye'de sempatik geliyor bana![]()
Benim işim olmaz zaten, gerek de yok desteğe falan.@MasacRE de destek olmaz sana finale çıkarkan sadece şuan mezarını kazdığı rahmetli destek olmuştu![]()