eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

Hadi sen rahmetlinin yanına, faceden yazmıştır sana :A
EDRq5XWWwAM9u50.jpeg

Yıldız Tilbe açık ara en iyisi, doğru yönetilirse finale çıkar. @Yiğitt sana bol şans :D @xemrexxx cepte :A

Buray çok seviyorum. Onuda beğendim.

Murat Boz eh işte orta şekerli :A denizz19

Tolstoyevski yine karamsarlıklara bağlaya bağlaya sonlara kadar gider illaki :A

bazinga şaşırttı seçimiyle 😱 Mustafa Sandal tabikide iyi bir seçim ama bu forum pek kıymetini bilmiyor Musti'nin.

xBUGRAx'nın seçimini çok beğenmedim ama çok iyi yönetti Gülben'i, oyüzden baya ilerleyebilir.

MayısKralı iyi bir seçim yapmış ama ilk haftalarda elenebilir.

mrt-06 yine farkını ortaya koyup başka amaçlarla katılmış yarışmaya. Farklı tarazlarıb olması daima iyi.

Özellikle sonlara doğru takip etmeye çalışacam yarışmayı. Ozamana kadar yoğunluğumda bir nevi durulur.
Herkese bol şans :D
Haha gözden kaçırmamışsın :A
ben tanıyorum yeterince Tols beyi :A Erkin zamanında onunla yarışıyordum nerdeyse. tüm karamsarlıklarına hakimim :A
@Tolstoyevski

Zamanında Selda Bağcan için erken elenir deniliyordu, hatta Erkin Koray’ı bile favori gören yoktu ama hayırlısı bakalım müzikler arası jenerasyon farkından dolayı bu sefer işimiz zor büyük ihtimalle ilk üç haftada eleniriz. :A
Zehirli ok atılmış. :A Buna dur demek gerek. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Biz de iyi sayılırız ya :D Geçen sene üniversiteli olduk işte :X Yaşlanıyoruz bea
Vay be, liseli Cengo büyümüş de üniversiteli mi olmuş :A Tahmin etmiştim zaten de sorayım dedim yine de. Hayırlı olsun kardeşim, başarılar dilerim :D

Dimi su gibi akıp geçiyor zaman. :)

iyiyim efendim sizler nasılsınız görüşmeyeli
Vay be, liseli Cengo büyümüş de üniversiteli mi olmuş :A Tahmin etmiştim zaten de sorayım dedim yine de. Hayırlı olsun kardeşim, başarılar dilerim :D

Dimi su gibi akıp geçiyor zaman. :)
Geçen sezonda juri olmasını hatta yarışmasını istedik ama görünüp gitti malesef :( İnş kalır forumda hep anılmaya devam edecek unutulmaz üye :Z :Z :Z

• Harika
Reactions: Bully
Sende yarışmacı olarak katıl. :Z
@Harunnn60 a çalıstığı için yarışmacı ısrarı yapmadım başkanlığa düşündüm :A Birde zaten yeterinde elenmesini istemiceğim kişiler birikti birde @Harunnn60 elenmesin tedirginliği yaşamıyım :A @sokak sanati

Bazı üyelerin elenmesi onlar kadar benide üzüyor o üye 1 tane elenme heyecanı yaşarkan ben 5 kişininmi elenmesini istemiyorum her hafta 5 heyecan tedirginlinlik :A :A :A @xemrexxx