Diğer konuda elli tane yorum yapıp buraya uğramayınca dayanamadım.Ay sanki kaçıyoruz Daha yeni yayınlamışsın ne darlıyon İstediğim zaman okurum
Diğer konuda elli tane yorum yapıp buraya uğramayınca dayanamadım.Ay sanki kaçıyoruz Daha yeni yayınlamışsın ne darlıyon İstediğim zaman okurum
Diğer konu daha çok ilgimi çekti KudurDiğer konuda elli tane yorum yapıp buraya uğramayınca dayanamadım.
Ne kuduracağım be asıl yarın akşam entrikanın kralını göreceksiniz.Diğer konu daha çok ilgimi çekti Kudur
O zaman da o ilgimi çekerNe kuduracağım be asıl yarın akşam entrikanın kralını göreceksiniz.
Ne alaka şimdi.
İlk karedekileri merak ettim görmemiştim daha önce 😱
Bölümle ilgili yorumun ne.İlk karedekileri merak ettim görmemiştim daha önce 😱
Yorum attık işte reyting katkısı olsun istemiyor musun zaten Formatı sevdim ama hep TV’den gitme dediğin gibi.Bölümle ilgili yorumun ne.
Tamam be lafım yok zaten. Utanmasa doktor haliyle beni öldürecek. 😱 @xBUGRAxYorum attık işte reyting katkısı olsun istemiyor musun zaten Formatı sevdim ama hep TV’den gitme dediğin gibi.
Tamam bee yeter ben @serhatt değilim. Siz gibi arşivim dolu değil
Zaten onun yüzünden böyle videoyla cevaplar başladı artık kimse normal mesajla uğraşmıyor.Tamam bee yeter ben @serhatt değilim. Siz gibi arşivim dolu değil