İkiden itibaren katılırım benkışa doğru izlesin ya hemde bende izlerim![]()
İkiden itibaren katılırım benkışa doğru izlesin ya hemde bende izlerim![]()
Şuan aklımda en güncel 3 ve 4.sezonlar.İkiden itibaren katılırım ben![]()
Ben yeni izledimŞuan aklımda en güncel 3 ve 4.sezonlar.1-2 'yi unuttum biraz
![]()
İşte insanlar niye kötü onu anlamıyorum? Zateb zombiler var, niye başkalarını kendine düşman ediniyorlar ki?The Walking Dead evreninde baş düşmanlar zombiler değildir insanlardır.Bunu zamanla anlayacaksın. İnsanların çok kötü olduğunu görünce zombiler masum gelecek..
Aaa bu kızı 4-5 yaşındaykan biz aldık ve büyüttük yetiştirdik yani biz yetiştirdiğimiz için yeri ayrı güzel bir ecünnü savascısı oldu kendimiz gibi yetiştirdik![]()
![]()
![]()
Harun'la anlaştık kışa izleyeceğiz, ben ona animeleri izletiyorum oda bana bu oyunları izletiyor.
Sen aslında 3.sezonu daha bir beğeniyorsun ama anlayamadımBen yeni izledimİkiyi unuttum bende ama köpek hariç 😱 😱 😱
Ayy sende zamanla anlayacaksınİşte insanlar niye kötü onu anlamıyorum? Zateb zombiler var, niye başkalarını kendine düşman ediniyorlar ki?
Harun'la anlaştık kışa izleyeceğiz, ben ona animeleri izletiyorum oda bana bu oyunları izletiyor.Hiç oyun izleyeceğimi düşünmezdim, gerçi böyle dizili oyunlardan haberim bile yoktu.
![]()
Alıştım ya, akıcıydı ilk bölüm.Ayy sende zamanla anlayacaksınGöre göre alışacaksın
Şuan şapkalı kızın ilk sezonlarda ki hali gibi konuştun
İnsanlar niye kötü filan diye
![]()
Çünkü herkes hastalıklı virüs bulaşmış.Alıştım ya, akıcıydı ilk bölüm.
Bu arada ölenler niye zombi oluyor?![]()
Iyi güzel, TWD'ci de olduk.Çünkü herkes hastalıklı virüs bulaşmış.![]()
3.Sezonun aksiyonunu tuttumSen aslında 3.sezonu daha bir beğeniyorsun ama anlayamadımkimi tuttun acaba orada
![]()
Aaa bende öyle @Harunnn60 a borcluyum o oyun için ve X men içinİşte insanlar niye kötü onu anlamıyorum? Zateb zombiler var, niye başkalarını kendine düşman ediniyorlar ki?
Harun'la anlaştık kışa izleyeceğiz, ben ona animeleri izletiyorum oda bana bu oyunları izletiyor.Hiç oyun izleyeceğimi düşünmezdim, gerçi böyle dizili oyunlardan haberim bile yoktu.
![]()
3.Sezonun aksiyonunu tuttum2 videoda durgun oldu sanırım sadece şapkalı kız yoktu oralarda öyle nefeslendiler
Olaydan olaya kosuyorlardı aksiyondan baska birşey yoktu diğer sezonlar gibi ir dolaşalım evde oturalım sohbet edelim bunlara vakit yoktu
![]()
![]()
![]()
Oyunu oynayan adamla tavrımız nettiBir an için aşkı memnu konusunu sevdiğini hayal ettim ama seni iyi tanıyorum cnmDüşünmekten vazgeçtim
Mağaza açalımEn iyisi okulu dondurup dizi izleyeceğim ben.![]()
Yarın 2.bölümle gelirim ben @Harunnn60En iyisi okulu dondurup dizi izleyeceğim ben.![]()