The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

The Walking Dead evreninde baş düşmanlar zombiler değildir insanlardır. :X Bunu zamanla anlayacaksın. İnsanların çok kötü olduğunu görünce zombiler masum gelecek..
İşte insanlar niye kötü onu anlamıyorum? Zateb zombiler var, niye başkalarını kendine düşman ediniyorlar ki? :A

Aaa bu kızı 4-5 yaşındaykan biz aldık ve büyüttük yetiştirdik yani biz yetiştirdiğimiz için yeri ayrı güzel bir ecünnü savascısı oldu kendimiz gibi yetiştirdik :A :A :A
@kerem İzlesin bunu bitirince :A :A :A
Harun'la anlaştık kışa izleyeceğiz, ben ona animeleri izletiyorum oda bana bu oyunları izletiyor. :A Hiç oyun izleyeceğimi düşünmezdim, gerçi böyle dizili oyunlardan haberim bile yoktu. :A

İşte insanlar niye kötü onu anlamıyorum? Zateb zombiler var, niye başkalarını kendine düşman ediniyorlar ki? :A

Harun'la anlaştık kışa izleyeceğiz, ben ona animeleri izletiyorum oda bana bu oyunları izletiyor. :A Hiç oyun izleyeceğimi düşünmezdim, gerçi böyle dizili oyunlardan haberim bile yoktu. :A
Ayy sende zamanla anlayacaksın :F Göre göre alışacaksın :A Şuan şapkalı kızın ilk sezonlarda ki hali gibi konuştun :A İnsanlar niye kötü filan diye :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sen aslında 3.sezonu daha bir beğeniyorsun ama anlayamadım :A kimi tuttun acaba orada :A
3.Sezonun aksiyonunu tuttum :F 2 videoda durgun oldu sanırım sadece şapkalı kız yoktu oralarda öyle nefeslendiler :F Olaydan olaya kosuyorlardı aksiyondan baska birşey yoktu diğer sezonlar gibi ir dolaşalım evde oturalım sohbet edelim bunlara vakit yoktu :A :A :A

• Harika
Reactions: Harunnn60

Aaa bende öyle @Harunnn60 a borcluyum o oyun için ve X men için :bhr: :bhr: :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: kerem and Harunnn60
3.Sezonun aksiyonunu tuttum :F 2 videoda durgun oldu sanırım sadece şapkalı kız yoktu oralarda öyle nefeslendiler :F Olaydan olaya kosuyorlardı aksiyondan baska birşey yoktu diğer sezonlar gibi ir dolaşalım evde oturalım sohbet edelim bunlara vakit yoktu :A :A :A
Bir an için aşkı memnu konusunu sevdiğini hayal ettim ama seni iyi tanıyorum cnm :A Düşünmekten vazgeçtim :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
şuan 4.videoyu izledim aşırı aksiyon vardı ve son 10 dakika baya gerilimliydi , izlerken ben bile gerildim :D şu geçmişe gitme sahnelerini baya iyi yapmışlar. :D biraz nefes almam lazım adam bile alalhım bu nasıl bit oyun demeye başladı. :F @Çiğdem @kerem

• Harika
Reactions: Çiğdem and kerem