En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimse Bilmez kesin bu reytingler ile 30 bölüm sürer. Rakipsiz 3-4 alan dizi rakip gelince 2'ye düşer. Kasım'ı görmez bu dizi. Birde kendini sektörde varmış gibi göstermek için sallamasyon haber yapıyorlar böyle bir dizi üzerinden. Üzülüyorum.:F

Temizlik avcıları ve Zuhal orta gidiyor. Erken başladı iki programda sezona.
Seda kendi kitlesi ile devam eder. Seda bile AB oldu waayyy be:F

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Klaus and Yiğitt
Kimse Bilmez kesin bu reytingler ile 30 bölüm sürer. Rakipsiz 3-4 alan dizi rakip gelince 2'ye düşer. Kasım'ı görmez bu dizi. Birde kendini sektörde varmış gibi göstermek için sallamasyon haber yapıyorlar böyle bir dizi üzerinden. Üzülüyorum.:F

Temizlik avcıları ve Zuhal orta gidiyor. Erken başladı iki programda sezona.
Seda kendi kitlesi ile devam eder. Seda bile AB oldu waayyy be:F
Ahahahaha pazar gününün kralı olacak dizi, ne diyorsun sen. :F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Ahahahaha pazar gününün kralı olacak dizi, ne diyorsun sen. :F

Dur cevap vereyim " Hikaye doğru yönetilirse dizi 30 bölüm garanti sürer"
Bende mi twitter açıp böyle ucu açık cümleler kurarak sallamasyon haberler yapsam.:F
Sanki ATV CEO'şu ile görüşmüş gibi cümleler kurmasına ne demeli. Cumarteside boş gün ama Pazar'ı seçti kanal. Cumartesi Pazarı yok 3 bölün sonra final.:F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Dur cevap vereyim " Hikaye doğru yönetilirse dizi 30 bölüm garanti sürer"
Bende mi twitter açıp böyle ucu açık cümleler kurarak sallamasyon haberler yapsam.:F
Sanki ATV CEO'şu ile görüşmüş gibi cümleler kurmasına ne demeli. Cumarteside boş gün ama Pazar'ı seçti kanal. Cumartesi Pazarı yok 3 bölün sonra final.:F
Aaaaaa sen Twitter açmadın mı daha? Ünlüler takip ettikçe paylaşım yapıp teşekkür etmedin mi? Cıks cıks cıks, hiç yakıştıramadım. :F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Pazar olmasıda iyi oldu hafta sonuna dizim yoktu ve bir dizimle karşılasıcak diye korkuyordum tvden bakamıcam diye :A :A :A
Pazar olduğundan emin miyiz, ben resmi bir açıklama göremedim. :A Cumartesi daha boş yani, o gün daha iyi olur aslında. :A Her türlü haftasonuna geçecek zaten :D

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
O günde tutunabilecek miyiz tabii o da var. :A Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kardeş Çocukları falan olacak karşımızda. :A
Hafta içleride her günün zirve dizisi belli ben bile netten izlemek zorunda kalırım 1 aya biter :F Hafta sonu bence zirve şansı olur :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aaa birde @Forumdash Atv Pazartesiye Kenanı getiriyor Çukuru bitiricez diyip gitmişti :F :F :F Kenanı kesin olarak olucak diyordu bakalım nolucak :A :A :A
Artık star oyuncunun gelip kafadan reyting alma dönemleri bitti. :A Pazartesi'ye gelirse Ay Yapım'la gelemez, Ay Yapım 2 dizisini aynı gün niye kapıştırsın. :A

Fatih'le ilk kez dizi tutturamamış oldu, umarım güzel bir projeyle döner. :D

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem