xBUGRAx
Süper Emekli
Nereye geç kaldım de kimse paylaşmamış ki.
Paylaşman için dedim işte 10'da bekliyordum yazmanı.
Nereye geç kaldım de kimse paylaşmamış ki.
Dışardaydım anca geçebildim bilgisayara. Neyse daha çok şok yaşayacaksın gibi görünüyor illa ki yazarım.Paylaşman için dedim işte 10'da bekliyordum yazmanı.
Ahahahaha pazar gününün kralı olacak dizi, ne diyorsun sen.Kimse Bilmez kesin bu reytingler ile 30 bölüm sürer. Rakipsiz 3-4 alan dizi rakip gelince 2'ye düşer. Kasım'ı görmez bu dizi. Birde kendini sektörde varmış gibi göstermek için sallamasyon haber yapıyorlar böyle bir dizi üzerinden. Üzülüyorum.
Temizlik avcıları ve Zuhal orta gidiyor. Erken başladı iki programda sezona.
Seda kendi kitlesi ile devam eder. Seda bile AB oldu waayyy be
Yazın PT1'e koyacaklar aslında, 5-6 reyting garantiKimse Bilmez, bıraktığı yerden devam etmiş. Total nerdeyse 5 reyting gayet iyi. @Çiğdem
Aşk-ı Memnu, ab'de 10.sırada. Maşallah diyelim. @Yiğitt @sokak sanati
Ahahahaha pazar gününün kralı olacak dizi, ne diyorsun sen.
Aaaaaa sen Twitter açmadın mı daha? Ünlüler takip ettikçe paylaşım yapıp teşekkür etmedin mi? Cıks cıks cıks, hiç yakıştıramadım.Dur cevap vereyim " Hikaye doğru yönetilirse dizi 30 bölüm garanti sürer"
Bende mi twitter açıp böyle ucu açık cümleler kurarak sallamasyon haberler yapsam.
Sanki ATV CEO'şu ile görüşmüş gibi cümleler kurmasına ne demeli. Cumarteside boş gün ama Pazar'ı seçti kanal. Cumartesi Pazarı yok 3 bölün sonra final.
Pazar olmasıda iyi oldu hafta sonuna dizim yoktu ve bir dizimle karşılasıcak diye korkuyordum tvden bakamıcam diyeKimse Bilmez, bıraktığı yerden devam etmiş. Total nerdeyse 5 reyting gayet iyi. @Çiğdem
Aşk-ı Memnu, ab'de 10.sırada. Maşallah diyelim. @Yiğitt @sokak sanati
Pazar olduğundan emin miyiz, ben resmi bir açıklama göremedim. Cumartesi daha boş yani, o gün daha iyi olur aslında. Her türlü haftasonuna geçecek zatenPazar olmasıda iyi oldu hafta sonuna dizim yoktu ve bir dizimle karşılasıcak diye korkuyordum tvden bakamıcam diye
Resmi açıklaması şey işte forumumuzda pazar günü oldu diye konusu açılmıştıPazar olduğundan emin miyiz, ben resmi bir açıklama göremedim. Cumartesi daha boş yani, o gün daha iyi olur aslında. Her türlü haftasonuna geçecek zaten
Deniz'in özel haberiymiş o, kanaldan ya da yapımcıdan gelen resmi bir şey yok şimdilik.Resmi açıklaması şey işte forumumuzda pazar günü oldu diye konusu açılmıştı
Pazar iyidir hem babamın maçlarını izlemekten bıktım odamda Pilotu izlerimDeniz'in özel haberiymiş o, kanaldan ya da yapımcıdan gelen resmi bir şey yok şimdilik.
O günde tutunabilecek miyiz tabii o da var. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kardeş Çocukları falan olacak karşımızda.Pazar iyidir hem babamın maçlarını izlemekten bıktım odamda Pilotu izlerim
Hafta içleride her günün zirve dizisi belli ben bile netten izlemek zorunda kalırım 1 aya biter Hafta sonu bence zirve şansı olurO günde tutunabilecek miyiz tabii o da var. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kardeş Çocukları falan olacak karşımızda.
Hafta içi hiç şansımız yok tabii, hafta sonu bir ihtimal olacak en azından. İnşallah dediğin gibi olur.Hafta içleride her günün zirve dizisi belli ben bile netten izlemek zorunda kalırım 1 aya biter Hafta sonu bence zirve şansı olur
Aaa birde @Forumdash Atv Pazartesiye Kenanı getiriyor Çukuru bitiricez diyip gitmişti Kenanı kesin olarak olucak diyordu bakalım nolucakHafta içi hiç şansımız yok tabii, hafta sonu bir ihtimal olacak en azından. İnşallah dediğin gibi olur.
Artık star oyuncunun gelip kafadan reyting alma dönemleri bitti. Pazartesi'ye gelirse Ay Yapım'la gelemez, Ay Yapım 2 dizisini aynı gün niye kapıştırsın.Aaa birde @Forumdash Atv Pazartesiye Kenanı getiriyor Çukuru bitiricez diyip gitmişti Kenanı kesin olarak olucak diyordu bakalım nolucak