Ben bu adamı tanımam etmem, yaptığı aptalca eylemi de tartışmıyorum ancak bu olay dünya tarihinde ilk defa görülmüş bir olay değil, defalarca birçok ülkede birçok Avrupa ve dünya kupasında yaşanan holiganlık örneklerinden. Hiçbir ülkenin de sırf bir kişi sahaya girip koşturduğu için rezil rüsva olduğunu duymadım, görmedim. Birkaç kötü niyetli basın hariç inanın kimsenin umrunda değildir yurt dışında böyle şeyler. Sırf bu yüzden Türkiye’ye Avrupa kupası günü kupası vermeyecek oluşum yoktur, siyasi bahaneler vardır. Ancak bu “ülkemizi rezil etti” meselesi gereğinden fazla abartılan bir aşağılık kompleksi olarak görülüyor.
Bu şahıs yerine üstü çıplak bir hatun atlamış olsaydı da aynı az bilinen efsane duyarlar yapılacak mıydı peki? Saniyesinde binlerce takipçi kasmış olacaktı. Tamam adamın yaptığı hareket çok yanlış, aptalca ama neden buna verilen tepki 3 ay önce şampiyonlar ligi finalinde kadına verilmedi, tam aksine övülüp resim konusu bile açıldı işte bu ikiyüzlülüğe gelemiyorum elimde olmadan. Yahu ciddi ciddi idam cezası olsa bunu idam edelim diyecek insanlar var, sırf sahaya girdi diye idam ettirecek kadar insanların gözü dönmüş, gerçekten akıl almaz bir kompleks durumu var ortada çok çok ilginç.
Şundan da eminim ki eğer üstü çıplak bir kadın sahaya girmiş olsaydı şu anda ilah ilan edilmişti, “bakın ülkemiz Arap ülkesi değil biz modern insanlarız bu iyi oldu” diye bugün efsane duyar kasan insanlar o durumda göklere çıkartırdı o kadını. Eğer çifte standart yapılmıyor olsa, 3-4 ay önceki o kadına karşı sevgi selini görmemiş olsak, finallin yapıldığı ülkeyi şehrin kınandığını görmüş olsak inanın ben de size hak verirdim; bakın ona tepki gösterenler buna da tepki gösteriyor derdim. Sonuçta o kadının da elinde bıçak filan olabilirdi değil mi? Ama ben bile Şampiyonlar ligi finalinin hangi ülkede hangi şehirde oynandığını şu an hatırlamıyorum?
@Sherlock Demek ki o güvenlik zaafına rağmen o maçın oynandığı ülke kimsenin umrunda olmamış, bu neden olsun??? Dediğim gibi zaten olacağı varsa bu sebep değil siyasi bahanedir.