DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
İspanya'dan, Norveç'ten, Fransa'dan bana ne?Aynen hadi kalkın adamı idam edelim, önce idam edip sonra gömüp sonra mezardan çıkartıp tekrardan idam edelim. 1049291992 milyon dolar ceza verelim. YouTube hesabını kapatıp adama idam olmazsa 70 kere ağırlaştırılmış müebbet cezası verelim. Sonuçta adam DÜNYA ÜZERİNDE, İspanya’da bile hiç yaşanmamış, hiç görülmemiş, hiç duyulmamış bir harekette bulundu. Aman Allahhım biz bittik biz mahvolduk şimdi Norveçliler Fransızlar bizim hakkımızda ne düşünür? Off onlar bizi kınayacak şimdi biz yerin dibine girdik yerine dibine!...
Kimse de demiyor ne oluyor kardeşim nedir bu tantana? Bu sosyal linci gören biri de zannedecek ki adam sahaya girmiş ve sahanın ortasına tuvaletini yapmış ya da futbolcuya saldırmış da öyle ÜLKEMİZİ REZİL ETTİ gibi bir argümanı konuşup VATAN HAİNİ FETÖCÜ PKKLI TERÖRÖST DOŞ GÖÇ YAHUDI LOBİSİ gibi abartılı boyutlara getirdi millet konuyu...
Adamın yaptığı yanlış, kimse doğru demiyor. Ama bu tepkiler de gereğinden aşırı fazla abartılı aşağılık kompleksi.
Bu vasıfsız, YT kapanınca işsiz kalıp 5 gün sonra sokakta dilencilik yapacak kadar ezik olan bu kişinin YT kanalının kapatılması lazım. Bu beyinsizin aklını başına getirecek bir şey yapılmalı ama yapılmayacak. İdam midam bana ne bunlardan? Bana ne abartanlardan? Ama bu olayın önemini azaltamazsınız. Senin taraftarın sahaya girmediği zaman sen başarılı bir organizasyon yapmış olursun.
Ben de sana diyorum ki, ülkemizi rezil edecek bir hareket değilse bu, bir dahaki organizasyonda 10 tane İrem Sak salalım sahaya. Olur mu?