Diğer The Boys - 1. Sezon Yorumları

Hortlayamaz boşuna beklemeee :A
@Harunnn60 İle bu konuda çok anlaşır oldunuz son dönemde aklıma bişiler geliyor 😱 😱 😱 @destere @xemrexxx
1-Penn-Badgley-You.w700.h700.jpg

1x4

En iyi bölümdü şu ana kadar. :Z

Dizi şu anda 9 puanlık görünmüyor ama belli bir kalitede olduğu inkar edilemez.

Uçak sahnesi çok iyiydi. :) Homelander ne kadar .. bir karakter olduğunu gösterdi yine. Maeve’e biraz daha ağırlık verilmesini bekliyorum. Bir de Black’li bir süper kahraman vardı ona da.

Şu peşinde oldukları kız V Bileşeni’nin üzerinde denendiği kız olabilir mi? Dizi aynı zamanda gizem yönünü de iyi kullanıyor, Homelander & Billy geçmişi de henüz aydınlanmadı.

8.8/10

• İlginç
Reactions: Çiğdem
1x4

En iyi bölümdü şu ana kadar. :Z

Dizi şu anda 9 puanlık görünmüyor ama belli bir kalitede olduğu inkar edilemez.

Uçak sahnesi çok iyiydi. :) Homelander ne kadar .. bir karakter olduğunu gösterdi yine. Maeve’e biraz daha ağırlık verilmesini bekliyorum. Bir de Black’li bir süper kahraman vardı ona da.

Şu peşinde oldukları kız V Bileşeni’nin üzerinde denendiği kız olabilir mi? Dizi aynı zamanda gizem yönünü de iyi kullanıyor, Homelander & Billy geçmişi de henüz aydınlanmadı.

8.8/10
Hiç bizi bekleme Junior kütük @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱

Hiç bizi bekleme Junior kütük @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱
Her gün bir bölüm izleyerek gidiyorum zaten çok hızlı değil yani. :A Beklentiniz yüksek olmasın 9 biraz fazla geldi bu dizi için ama yine izlenir farklı bir yapım. Amazon’um yine yapmış. :bhr: :A
dreamy benim değerimi geç de olsa anladı tabi şimdi böyle kütüklükler yaparak tekrar gözüme girmeye çalışıyor :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: dreamy and Çiğdem
dreamy benim değerimi geç de olsa anladı tabi şimdi böyle kütüklükler yaparak tekrar gözüme girmeye çalışıyor :A
Her gün bir bölüm izleyerek gidiyorum zaten çok hızlı değil yani. :A Beklentiniz yüksek olmasın 9 biraz fazla geldi bu dizi için ama yine izlenir farklı bir yapım. Amazon’um yine yapmış. :bhr: :A
Kendi kimliğini geliştirsin illa bir üstadın peşinden gitmek zorunda değil seçtiği kişilerde malum :F :F :F @xemrexxx

Kendi kimliğini geliştirsin illa bir üstadın peşinden gitmek zorunda değil seçtiği kişilerde malum :F :F :F @xemrexxx
Daha küçük o teyzesi, biz abilerini örnek alıyor kendisine ama örnek alması geren abisi benim tabi sadece ama o gidiyor başkalarını da deniyor :A @dreamy

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
Değişik bir bakış açısı... Sizi beklemedim gerçeklerle yüzleş artık. :A
Kendi kimliğimi başkalarıyla sentezleyip oluşturuyorum dediğim gibi hepsinin karmasıyım. :A @xemrexxx @MasacRE @Billy Kane

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • İlginç
Reactions: dreamy