- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Adı üstünde, RAHMETLİEylülden itibaren izleyecek çok dizimiz var Rahmetlide katılır bize @Harunnn60 @xemrexxx
Adı üstünde, RAHMETLİEylülden itibaren izleyecek çok dizimiz var Rahmetlide katılır bize @Harunnn60 @xemrexxx
Hortlayamaz boşuna beklemeeeHortlayınca canlı olacak yine işte @Harunnn60 @xemrexxx
@Harunnn60 İle bu konuda çok anlaşır oldunuz son dönemde aklıma bişiler geliyor 😱 😱 😱 @destere @xemrexxxHortlayamaz boşuna beklemeee
Zindana dönüşümlü bakıyoruz @Harunnn60 ile kaçma şansı sıfır fokun@Harunnn60 İle bu konuda çok anlaşır oldunuz son dönemde aklıma bişiler geliyor 😱 😱 😱 @destere @xemrexxx
Hortlayınca canlı olacak yine işte @Harunnn60 @xemrexxx
Forum dallas gibi oldu iyice ??Hortlayamaz boşuna beklemeee
Zindana dönüşümlü bakıyoruz @Harunnn60 ile kaçma şansı sıfır fokun
Hhaha @Harunnn60 iyi kulis yapmış @MasacRE ileForum dallas gibi oldu iyice ??
Hiç bizi bekleme Junior kütük @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱1x4
En iyi bölümdü şu ana kadar.
Dizi şu anda 9 puanlık görünmüyor ama belli bir kalitede olduğu inkar edilemez.
Uçak sahnesi çok iyiydi. Homelander ne kadar .. bir karakter olduğunu gösterdi yine. Maeve’e biraz daha ağırlık verilmesini bekliyorum. Bir de Black’li bir süper kahraman vardı ona da.
Şu peşinde oldukları kız V Bileşeni’nin üzerinde denendiği kız olabilir mi? Dizi aynı zamanda gizem yönünü de iyi kullanıyor, Homelander & Billy geçmişi de henüz aydınlanmadı.
8.8/10
Her gün bir bölüm izleyerek gidiyorum zaten çok hızlı değil yani. Beklentiniz yüksek olmasın 9 biraz fazla geldi bu dizi için ama yine izlenir farklı bir yapım. Amazon’um yine yapmış.
dreamy benim değerimi geç de olsa anladı tabi şimdi böyle kütüklükler yaparak tekrar gözüme girmeye çalışıyorHer gün bir bölüm izleyerek gidiyorum zaten çok hızlı değil yani. Beklentiniz yüksek olmasın 9 biraz fazla geldi bu dizi için ama yine izlenir farklı bir yapım. Amazon’um yine yapmış.
dreamy benim değerimi geç de olsa anladı tabi şimdi böyle kütüklükler yaparak tekrar gözüme girmeye çalışıyor
Kendi kimliğini geliştirsin illa bir üstadın peşinden gitmek zorunda değil seçtiği kişilerde malum @xemrexxxHer gün bir bölüm izleyerek gidiyorum zaten çok hızlı değil yani. Beklentiniz yüksek olmasın 9 biraz fazla geldi bu dizi için ama yine izlenir farklı bir yapım. Amazon’um yine yapmış.
Bu versiyonuda mı varmış
Sanadamı teyze diyen bir kütük oldu @MasacRE gibiBu versiyonuda mı varmış
Ne münasebetSanadamı teyze diyen bir kütük oldu @MasacRE gibi
Nine demediğime dua et bunak
Değişik bir bakış açısı... Sizi beklemedim gerçeklerle yüzleş artık.dreamy benim değerimi geç de olsa anladı tabi şimdi böyle kütüklükler yaparak tekrar gözüme girmeye çalışıyor
Kendi kimliğimi başkalarıyla sentezleyip oluşturuyorum dediğim gibi hepsinin karmasıyım. @xemrexxx @MasacRE @Billy KaneKendi kimliğini geliştirsin illa bir üstadın peşinden gitmek zorunda değil seçtiği kişilerde malum @xemrexxx
Aaa yine yolculamaya yetiştin İyi bayramlar şimdiden görüşürüzDeğişik bir bakış açısı... Sizi beklemedim gerçeklerle yüzleş artık.
Kendi kimliğimi başkalarıyla sentezleyip oluşturuyorum dediğim gibi hepsinin karmasıyım. @xemrexxx @MasacRE @Billy Kane