Sen ciddi dizi sever iç bayıltan sana göre değilİlk sezona da bakmadım kiSadece bu ara çok DC dizisi çıktı ve genelde beğenilmiş gibi duruyor, o dikkatimi çekti
![]()
Sen ciddi dizi sever iç bayıltan sana göre değilİlk sezona da bakmadım kiSadece bu ara çok DC dizisi çıktı ve genelde beğenilmiş gibi duruyor, o dikkatimi çekti
![]()
Bunlar çerezlik izlenecek diziler, onlar kaliteli ağır diziler. Onların yeri ayrıSen ciddi dizi sever iç bayıltan sana göre değil![]()
Konuyu iyi ki açmışsın bugün yarın başlayacağım buna. Zaten ilk fragman çıktığından beri bekliyordum, bir hafta oldu yayınlanalı ama geç olsun güç olmasın.
Hiç ilgi çekici değil
Bu tür @xemrexxx e hitap etmiyor nasıl olduysa X Men izliyorParlak bulamadın sanırım.![]()
bakalım buna?Bu tür @xemrexxx e hitap etmiyor nasıl olduysa X Men izliyorKurt pençeli hanzo ve senin mal kadının içindir
![]()
![]()
![]()
Çiğdem dönünce izleriz bir ara bunu![]()
Grupça izleyelim bak bunu![]()
Ooo kasımda gelecekmiş çoktan izler dediğin gibi.
Hayret sen Çiğdem'i bekler miydin![]()
Soygunu beklemesede çokta hakkınıda yemeyelim kütük beyin bekleme süresi çok uzun olmadı anlarda @Forumdash abimizden daha çok uyuyordu bize mezarında kulakların çınlatalımBu ara izleyeceğim başka diziler var zaten, çok da önemli değil benim için bu dizi bir ara izleriz kategorisinde![]()
@MasacRE den daha satıcı çıktın tam @Billy Kane 😱 😱 😱 @Harunnn60 @xemrexxxBen bugün başlıyorum beklenti tavan.![]()
Valla kaç aydır bu diziyi bekliyordum ben fragman konusunu bile açmıştım yani o kadar.
@MasacRE Kafana balta indirirken artık korumayız seniValla kaç aydır bu diziyi bekliyordum ben fragman konusunu bile açmıştım yani o kadar.O yüzden bekleyemem sizi.
@MasacRE @Harunnn60
O kütüğün kafasına kendi lafı dısında laf ulasmıyor oda kendi lafı içten gittiği içinOkul başlamadan izleyeyim diyorum @MasacRE beni anlayacaktır.![]()
Supernatural olayını sonradan gördüm ben ve diziden soğudum
Hhaha sende hazır bekliyormuşsun ayollBüyük bir zevkle indiriyorum baltayı
![]()