Hhahah Supernaturala ısındırma dizisi olucak bu sizi @Harunnn60 @mrt-06 @dreamySupernatural olayını sonradan gördüm ben ve diziden soğudum @Harunnn60
Hhahah Supernaturala ısındırma dizisi olucak bu sizi @Harunnn60 @mrt-06 @dreamySupernatural olayını sonradan gördüm ben ve diziden soğudum @Harunnn60
Michonne serisi de var onu da unutma.
Rahmetliyi bekleyelim ona onuda alıştıralım oyuna @MasacREMichonne serisi de var onu da unutma.
Michonne serisi de var onu da unutma.
kız adında boylu moylu şeyler olan diziler için abin faruk forumdash ve goncan yani kocan destere dombalağından izin alman gerekiyor en son sana yasak getirmiştik kudurma diyeRahmetliyi bekleyelim ona onuda alıştıralım oyuna @MasacRE
Rahmetliyi bekleyelim ona onuda alıştıralım oyuna @MasacRE
Hayır benden izin alıyor emrecik algı yapmakız adında boylu moylu şeyler olan diziler için abin faruk forumdash ve goncan yani kocan destere dombalağından izin alman gerekiyor en son sana yasak getirmiştik kudurma diye
Hayır benden izin alıyor emrecik algı yapma
Sonu iyi olmamıştı sende o yoldan gitme bana.
figüran dersin ama en çok benle uğraşırsın ilginç
hayatım seninle uğraşınca kızarıp bozarıyorsun @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @Aserat falan bunların ar damarı çatlamış hiç utanmıyorlar gerçekleri söylediğimde ; ya da @kerem in gönderdiği domuz etlerini yediğin için de kızarıyor olabilirsin bilemicem şimdifigüran dersin ama en çok benle uğraşırsın ilginç
Sonu iyi olmamıştı sende o yoldan gitme bana.
Şu çok komikti xemrexxxlik son
Birazda korkuyor senden mahsene kapatırsın diyefigüran dersin ama en çok benle uğraşırsın ilginç
iyice fanı oldun dizinin @dreamy e laf ediyon bnm dediğim dizileri izliyor diye de senin de aşağı kalır yanın yokŞu çok komikti xemrexxxlik son
4:30
sette bayılmış bu @Harunnn60 GİBİ DESTERESİNİ Mİ GÖRDÜ ACABA SETTEBirazda korkuyor senden mahsene kapatırsın diye
Hanzo Burağa alısma turları yapıyorum okadar @Harunnn60 @serhattiyice fanı oldun dizinin @dreamy e laf ediyon bnm dediğim dizileri izliyor diye de senin de aşağı kalır yanın yok
Tesadüfe baksana sen konuda bu adamı Harun diye kadroya ekledin set çekminine aldın 1.bölüm için ve bayıldı haberi geldi senin setinde kesin oldu bu @Harunnn60sette bayılmış bu @Harunnn60 GİBİ DESTERESİNİ Mİ GÖRDÜ ACABA SETTE
olayı çözdün bacım @xemrexxx şokta şuanTesadüfe baksana sen konuda bu adamı Harun diye kadroya ekledin set çekminine aldın 1.bölüm için ve bayıldı haberi geldi senin setinde kesin oldu bu @Harunnn60
artık sizden kökten kurtulmaya karar verdim yeni oyuncaklar alıcam bully gitti destere gitti forumdash gitti harun gidici sırada sen mi varsın acabaTesadüfe baksana sen konuda bu adamı Harun diye kadroya ekledin set çekminine aldın 1.bölüm için ve bayıldı haberi geldi senin setinde kesin oldu bu @Harunnn60