Diziler birleşti ama biraz karışıcak gibiEvet bir değil çete gibi
Diziler birleşti ama biraz karışıcak gibiEvet bir değil çete gibi
Ahahah nasıl bi ceza yöntemi bu böyle
En son yam yamlar vurduAhahah nasıl bi ceza yöntemi bu böyle
Seni atar inş.Zombilere vampirlere atmadıma şükret diyor @xemrexxx
Erkek olarak işe yaramadı onlar zaten ??? @Çiğdem
@Harunnn60 biliyormusun senaryoda kadına dönüştüğünü @ForumdashErkek olarak işe yaramadı onlar zaten ??? @Çiğdem
@pompy bir ceza vereyim en iyisi kötü amaçlı senaryo kullanımı yüzünden@Harunnn60 biliyormusun senaryoda kadına dönüştüğünü @Forumdash
ne yapıyım gelmiyorsun başka türlü @Harunnn60 bu dizi unuttun sen istedin diye başladı @Harunnn60@pompy bir ceza vereyim en iyisi kötü amaçlı senaryo kullanımı yüzünden
@pompy bir ceza vereyim en iyisi kötü amaçlı senaryo kullanımı yüzünden
Işte entrika
@Çiğdem
Beni kenara attın sanki bilemedimne yapıyım gelmiyorsun başka türlü @Harunnn60 bu dizi unuttun sen istedin diye başladı @Harunnn60
İrlandaya gideceğim kışın yayınlayamam @Harunnn60
Sihirli hayatlar ve Çocuk birleşmesinde kötü karakter uymaz sana @Harunnn60Beni kenara attın sanki bilemedim
@pompy Okumayanlara ceza kesiyor geçen @serhatt a çocuk doğurtmuştu şimdide sana ceza kesmiş @xemrexxx @ForumdashBeni kenara attın sanki bilemedim
Destere de kadın olmuştu.. unuttun@pompy Okumayanlara ceza kesiyor geçen @serhatt a çocuk doğurtmuştu şimdide sana ceza kesmiş @xemrexxx @Forumdash
En son dolapta vampirlerle atmıştı onu sonra destere protesto etmiştiDestere de kadın olmuştu.. unuttun
Algidanın yunanistan için yaptığı kornetto kazara türkiyede kazara satışa çıktı ve bu büyük bir felakete sebep oldu @Harunnn60 @ÇiğdemDestere de kadın olmuştu.. unuttun