ya evlenicektin ya kadına dönecektin @serhattistemiyorum
400 bölüm mü😱 Bu gerçek bi başarıdır. O yuzden bu bölüme kalp atalım
301 yazıyor 400 nerden çıktı?400 bölüm mü😱 Bu gerçek bi başarıdır. O yuzden bu bölüme kalp atalım@MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx @dreamy reytingi yükseltmek gerek
@Aserat istifasını versin
![]()
Bacım diyor öyle @Çiğdem ben de baktim başlığa yoksa301 yazıyor 400 nerden çıktı?![]()
İki sihirli diziyi birleştirip buna yer açtı bu Arka Sokakların uyarlamasıBu birleşenlerden biri miydi hatlar karıştı bende.![]()
Aynı anda en fazla iki dizi devam ettirme kuralı vardı dimi bir yerde denk gelmiştim.İki sihirli diziyi birleştirip buna yer açtı bu Arka Sokakların uyarlaması![]()
Evet iki dizi zaten diğer sihirli dizide sihirli annemin uyarlamsaydıAynı anda en fazla iki dizi devam ettirme kuralı vardı dimi bir yerde denk gelmiştim.301 bölüm büyük başarı bu arada.
![]()
Olabilir, diyorum ya @pompy nin dizilerini karıştırıyorumEvet iki dizi zaten diğer sihirli dizide sihirli annemin uyarlamsaydı
300.Bölüm gala yaptık hatta sende vardın diye hatırlıyorum![]()
O normal polisiye heryere giriyorOlabilir, diyorum ya @pompy nin dizilerini karıştırıyorum![]()
İşte böyle davranican serhata helal reyisya evlenicektin ya kadına dönecektin @serhatt