ya evlenicektin ya kadına dönecektin @serhattistemiyorum
400 bölüm mü😱 Bu gerçek bi başarıdır. O yuzden bu bölüme kalp atalım @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx @dreamy reytingi yükseltmek gerek @Aserat istifasını versin
301 yazıyor 400 nerden çıktı?400 bölüm mü😱 Bu gerçek bi başarıdır. O yuzden bu bölüme kalp atalım @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx @dreamy reytingi yükseltmek gerek @Aserat istifasını versin
Bacım diyor öyle @Çiğdem ben de baktim başlığa yoksa Belki ilk 100 bölümü iptal ettiler?301 yazıyor 400 nerden çıktı?
@serhatt a şok olmak yakışıyor
İki sihirli diziyi birleştirip buna yer açtı bu Arka Sokakların uyarlamasıBu birleşenlerden biri miydi hatlar karıştı bende.
Aynı anda en fazla iki dizi devam ettirme kuralı vardı dimi bir yerde denk gelmiştim. 301 bölüm büyük başarı bu arada.İki sihirli diziyi birleştirip buna yer açtı bu Arka Sokakların uyarlaması
Evet iki dizi zaten diğer sihirli dizide sihirli annemin uyarlamsaydıAynı anda en fazla iki dizi devam ettirme kuralı vardı dimi bir yerde denk gelmiştim. 301 bölüm büyük başarı bu arada.
Olabilir, diyorum ya @pompy nin dizilerini karıştırıyorumEvet iki dizi zaten diğer sihirli dizide sihirli annemin uyarlamsaydı
300.Bölüm gala yaptık hatta sende vardın diye hatırlıyorum
O normal polisiye heryere giriyor Ama siyaseti bıraktı malum kuraldanOlabilir, diyorum ya @pompy nin dizilerini karıştırıyorum
İşte böyle davranican serhata helal reyis @Çiğdem @Forumdashya evlenicektin ya kadına dönecektin @serhatt