Yaşam Hadi (Bilgi Yarışması)

Araba klibini nasıl gösteriyorlar beni ağlatma şarkısında :F Başta bir arabamı otobüsmü ne geçiyor otorla birisi geliyor onumu gösterdiler araba klibini gösterdiler diyorsun klibi bilmiyormusun be :F
Benim 15 mi neydi en son ama bayadır oynamıyorum, oyna kazana geçiş yaptım 30 liram var orada :A @Çiğdem @dreamy @Yiğitt
Kız araba şarkısının klibinden bir bölüm göstermişler, bu hangi klip diye sormuşlar işte nesini anlamadın :A
Cevabı Beni Ağlatma şarkısı çıktı diyor ama @xemrexxx :F :F :F
kız mustafa sandal beni ağlatma şarkısını bilememiş nesi kolay be adam kendi şarkısını bilemeyip elendi :F :F

şarkıdan bir söz paylaştı hangi şarkı dedi :F
Benim çok sık dinlediğim bir şarkı hangi sözü paylaştılar bilmiyorum ama şarkıyı zaten bildim için cevaplardım Mustiden daha Musti çıktım :F :F :F @MasacRE

Ama bilsem ne olacak ayoll sizle birlikte 1.5 aldıktan sonra gerek yokmuş :A :A :A

Benim çok sık dinlediğim bir şarkı hangi sözü paylaştılar bilmiyorum ama şarkıyı zaten bildim için cevaplardım Mustiden daha Musti çıktım :F :F :F @MasacRE

Ama bilsem ne olacak ayoll sizle birlikte 1.5 aldıktan sonra gerek yokmuş :A :A :A
kız bak @serhatt ınkinin sarışın kankası ya da sevgilisi varmış sen de onu al serhatla elti olursunuz yine :A
EAKNUpLWkAMaJGi.jpg