Evet eskiler gibi yok Tren geçiyor
Evet eskiler gibi yok Tren geçiyor
Herşeyin eskisi iyidirEvet eskiler gibi yok Tren geçiyor
hoştttttt
Fikir bulmak için yurtdisindayim @serhatthoştttttt
allah zihin açıklığı versinFikir bulmak için yurtdisindayim @serhatt
allah zihin açıklığı versin
@pompy Gerçek bir senarist gidiyor yabancı ülkeleride araştırıp senaryo üretiyor zaten bu çocuğun yabancı senaristlerle bağlantısı var bunun senaryolarını yabancı dizilerde görüyordum @Harunnn60 @kerem @Forumdash @xemrexxxFikir bulmak için yurtdisindayim @serhatt
Kıskanıyorum@pompy Gerçek bir senarist gidiyor yabancı ülkeleride araştırıp senaryo üretiyor zaten bu çocuğun yabancı senaristlerle bağlantısı var bunun senaryolarını yabancı dizilerde görüyordum @Harunnn60 @kerem @Forumdash @xemrexxx
Sende seversin pompyıKıskanıyorum
sen de git onunla yurt dışına da kurtulalım@pompy Gerçek bir senarist gidiyor yabancı ülkeleride araştırıp senaryo üretiyor zaten bu çocuğun yabancı senaristlerle bağlantısı var bunun senaryolarını yabancı dizilerde görüyordum @Harunnn60 @kerem @Forumdash @xemrexxx
Oradan kız alırsa şahitlik etmeye giderizsen de git onunla yurt dışına da kurtulalım
Kıskanıyorum
Pompy ağzına dinamit atar umarım harununSende seversin pompyı
Irlandada dans sırasında kızın ayağı yerde olması lazım erkeğin ayağına surtunmesi lazım @xemrexxxPompy ağzına dinamit atar umarım harunun
İğrenç bence
Türkiye öyle kızın ve erkek kornetto yada yogurt kaldı diye dudağını opmuyor bizim Sıkıntı reklamdan kaynaklıİğrenç bence
Resmen kapak etmişsin Serhat arsizini reyizTürkiye öyle kızın ve erkek kornetto yada yogurt kaldı diye dudağını opmuyor bizim Sıkıntı reklamdan kaynaklı
Pek bu konuda modern değiliz Axe deodaranti konusunda orda cinsellik hakim Bizim reklamlar ucu açık kalıyor internet reklamcılığı hocası öyle bir hikaye istedi
Reklam filmi yönetmenliği dersinde benim ucu açık bıraktığım reklam senaryosu
Mcdonald kız evlilik hayali kuruyor erkekle içecek içerken kız kazara olan oluyor
Avrupanın reklamları BoyleResmen kapak etmişsin Serhat arsizini reyiz
ayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancıResmen kapak etmişsin Serhat arsizini reyiz
Türk reklamları rahat ama modern değilayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancı