Sana tokadi basmış onu anladımayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancı![]()
Sana tokadi basmış onu anladımayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancı![]()
Resmen kapak etmişsin Serhat arsizini reyiz![]()
ayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancı![]()
Yabancıların kültüründen bahsediyor ama @serhatt daha türk kültürünü bilmiyor onu nasıl anlasın ayollSana tokadi basmış onu anladım![]()
bi halt anladığın yokSana tokadi basmış onu anladım![]()
Yabancıların kültüründen bahsediyor ama @serhatt daha türk kültürünü bilmiyor onu nasıl anlasın ayoll![]()
![]()
![]()
Yabancıların kültüründen bahsediyor ama @serhatt daha türk kültürünü bilmiyor onu nasıl anlasın ayoll![]()
![]()
![]()
Dizide @kerem in partneri @Harunnn60 a hediye edecegi don bu olacak 'bi halt anladığın yok![]()
@pompy ile birlikte önce @serhatt a sonra @Harunnn60 a yüklendiniz sizin iş birliğinizi kaldıramaz forumDizide @kerem in partneri @Harunnn60 a hediye edecegi don bu olacak 'ay hikaye yalida geciyor entrika bol versace sponsor resmen AB de 32reyting alicaz
@xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @dreamy @turkuazz @vadikızı @Forumdash @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 70096
Bende pembesini isterimDizide @kerem in partneri @Harunnn60 a hediye edecegi don bu olacak 'ay hikaye yalida geciyor entrika bol versace sponsor resmen AB de 32reyting alicaz
@xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @dreamy @turkuazz @vadikızı @Forumdash @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 70096
Forum başına çöksün inşallah@pompy ile birlikte önce @serhatt a sonra @Harunnn60 a yüklendiniz sizin iş birliğinizi kaldıramaz forum![]()
![]()
@Forumdash @dreamy
@pompy ile birlikte önce @serhatt a sonra @Harunnn60 a yüklendiniz sizin iş birliğinizi kaldıramaz forum![]()
![]()
@Forumdash @dreamy
Serhat ve @Forumdash aşki nasıl basladi diyenlere görselli anlatıyoruzForum başına çöksün inşallah![]()
@Forumdash bugün veda etmeye gelecekti adamın gözü açık gidecekSerhat ve @Forumdash aşki nasıl basladi diyenlere görselli anlatıyoruz@Harunnn60 @mrt-06 @Aserat @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @ozmoturk @turkuazz @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 70109
Keremin sana aldığı dona. Yorum yapmamışsın . SsZiyatretçi olarak bakar@Forumdash
Serhat ve @Forumdash aşki nasıl basladi diyenlere görselli anlatıyoruz@Harunnn60 @mrt-06 @Aserat @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @ozmoturk @turkuazz @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 70109
Bu üvey anan artık ??????
Böyle üvey anaya can kurbanBu üvey anan artık ??????
Sana zulüm edecek ??Böyle üvey anaya can kurban![]()
ZOR EDER !Sana zulüm edecek ??
Ziyatretçi olarak bakar@Forumdash
@Forumdash tanınmamak için kılık değiştirerek kaçmış