Dilinide kestiricen @Harunnn60 aHarun da dinliyor bence bu şarkıyı
Dilinide kestiricen @Harunnn60 aHarun da dinliyor bence bu şarkıyı
Bir yerlerimi kesmek zorunda mısınız. Youtube izlenmeleri sahte ama bu veriler gerçek, buna bir şey karıştırmamıştır.Dilinide kestiricen @Harunnn60 a
Bu sahte tık olayı Sen Olsan Bari ile başladıBir yerlerimi kesmek zorunda mısınız. Youtube izlenmeleri sahte ama bu veriler gerçek, buna bir şey karıştırmamıştır.
Yüzde yüz organikti ne sahte tıkı.Bu sahte tık olayı Sen Olsan Bari ile başladı
50 milyonu belki organik olabilir evetYüzde yüz organikti ne sahte tıkı.
Yeni zibidi Helal olsun Alamancı @dreamyKötü ya, hem bu kim?
Kötü ya, hem bu kim?
Bilmemesi kendi ayıbıdır yapacağımız bir şey yok.Yeni zibidi Helal olsun Alamancı @dreamy
Bu nasıl rekor kırmış anlamadım? Fazla kötü amatör bir şarkı. Millet nasıl bunu dinliyor? Kulaklarım kanadı.Yeni zibidi Helal olsun Alamancı @dreamy
Bu nasıl rekor kırmış anlamadım? Fazla kötü amatör bir şarkı. Millet nasıl bunu dinliyor? Kulaklarım kanadı.
Canlı örneği şuan aramızda dolanıyor işte @dreamyBilmemesi kendi ayıbıdır yapacağımız bir şey yok.
Niye ayıpmış Türkiye'nin en meşhur şarkıcısı mı bu? Şarkısı da çok kötü, anca Türkiye'de rekor kırar zaten.Bilmemesi kendi ayıbıdır yapacağımız bir şey yok.
Zibidi tipi de yok bunda.Canlı örneği şuan aramızda dolanıyor işte @dreamy
Ben dinlemedim hiç bakmaya bile şans vermeye gerek yok @dreamyZibidi tipi de yok bunda.
Canlı örneği şuan aramızda dolanıyor işte @dreamy
kerem’in bu şarkıyı kötüleyip Mero adında birini dinlemesi. Son zamanların en şişirilen ismi kesinlikle @Çiğdem bu haberi öğrenince ne yapacak bakalım.Niye ayıpmış Türkiye'nin en meşhur şarkıcısı mı bu? Şarkısı da çok kötü, anca Türkiye'de rekor kırar zaten.
Youtuberlara karşı duyulan bu önyargıdan bıktım artık. Enes Batur dışındıkilerle sorunum yokŞuan googlelattım, al işte Youtuber'mış. Burdan bile kalitesi belli oluyor. @dreamy
Herşeyin neden çivisi çıkmak zorunda ki? Kural mı bu?
Seçicilik kayboldu burada zurnanın zırt dediğimiz kısmı burasıŞuan googlelattım, al işte Youtuber'mış. Burdan bile kalitesi belli oluyor. @dreamy
Herşeyin neden çivisi çıkmak zorunda ki? Kural mı bu?
Bu kötü klibiyle bile bu şarkı konudakinden daha iyi emin ol. Mero'nun alman şarkılarını tercih ediyorum, bunu değil.kerem’in bu şarkıyı kötüleyip Mero adında birini dinlemesi. Son zamanların en şişirilen ismi kesinlikle @Çiğdem bu haberi öğrenince ne yapacak bakalım.