Seninle iş pişircez gibi göürünüyor @xemrexxxEn sexy benim
Seninle iş pişircez gibi göürünüyor @xemrexxxEn sexy benim
Ayy ben Berkay yani @mrt-06 le uzun sahneler çekmek isterim Tam dişime göre seçmişsin aferinzaten bölümler uzun sürecek @Forumdash 62 yaşında olduğu için bazı fonksiyonları tam çalışmıyor bölümün yarısı @serhatt la forumdashın yatak sahneleri olacak o yüzden @Çiğdem
kocan @Forumdash konudayken deniz marulunu yazıyorsun sonra neden adım çıktı diyorsunSeninle iş pişircez gibi göürünüyor @xemrexxx
Hizmetçini çalabilirmiyimsanırım elindeki makası fazla kullandığın için @serhatt la @ozgur2113 kadın olmuş
ayol sen onun yengesisinAyy ben Berkay yani @mrt-06 le uzun sahneler çekmek isterim Tam dişime göre seçmişsin aferin
ilerleyen zamanlarda gelir @Forumdash ın eski kırığı olabilirsin ya da evin cemilesi
@xemrexxx in hizmetçisi ve @mrt-06 ile yasak aşk yaşıycamHhahah @Forumdash tipi cuk oturmuş ayoll
@serhatt hikyesi tuhaf olucak @Harunnn60 da ben neredeyim demez o bakımdan iyisin başta görememiştim
@xemrexxx Bu dizide öncekıleri gibi 1.bölümden sonra biter
Hhaha @Harunnn60 kendi tipiye katılıyor zaten @Forumdashbu dizi kolay bitmez başlarsa önce stok bölüm yazayım sonra başlatırım harunun tipi cuk oturmuş dimi çok benziyor
aynı anda mı 😱
ay o gördüğünü de unutuyor kocam bir bunakkocan @Forumdash konudayken deniz marulunu yazıyorsun sonra neden adım çıktı diyorsun
@xemrexxx Faydalanır senden de bir şekilde
O kanalın dizileri gayet iyi reytingler alıyor ama eTV'nin diziye ihtiyacı var sadece programlarla yürümüyor.@pompy den şaşma sakın
Ben parlaklarla yasak aşk yaşarken sen uzaktan bak ancak
Bihter de yengeydi ama götürdü behlülü bananeayol sen onun yengesisin
Heyecanı orda zaten tabi aynı andaaynı anda mı 😱