Yaşam Yağmurlu ve Kapalı Havayı Seven İnsan

seni böyle bilmezdim :D
ah buradaki eski yazılarıma baktım da ne günlermiş :D
taaa eskiden beri @Doğu nun yorumlarını seviyormuşum :A
Yok hakikaten yağmurlu kapalı hava çok iyi oluyor benim açımdan tarifsiz bir şekilde mutlu oluyorum:A
Bu arada Konudaki yazılarını hatırlıyorum:)

Son düzenleme:
Yağmura ve kapalı havaya özel bir sevgim yok ama yazları hiç sevmediğimden bu tarz havalar daha güzel geliyor bana.

Yok hakikaten yağmurlu kapalı hava çok iyi oluyor benim açımdan tarifsiz bir şekilde mutlu oluyorum:A
Bu arada Konudaki yazılarını hatırlıyorum:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öğrenmiş oldum :A
ozaman İsveç havası tam sana göre :D

Güneşli havaları hiç sevmiyorum kendi adıma.Mesela kapalı havaların insanların moralini bozduğunu ve intihara sürüklediğini söylerler ama bence basit bir genellemeden ibaret.Ben güneşli havalarda daha gergin ve moralsiz oluyorum.Kapalı ve hatta biraz yağmurlu havalar bana hep huzur verir.Özellikle yağmur yağdıktan sonra ıslanan yerlerde ve hafif serin havada yürümeyi çok severim :)

Temmuz ortasında 1-2 günlüğüne de olsa Kasım ayını yaşadık çok şükür. O derece bir soğuk vardı ki dün gece rüyamda yine bu zamanlarda yani temmuz ortasında sokakta herkes hırkasıyla uzun kollularla geziyordu...

Kaldı geriye 45-50 gün, umarım felaket bir sıcak yaşanmadan böyle bol bol kapalı, puslu ve yağışlı havalarla kapatırız bu işkence mevsimini. @pompy

Karadenize davet ediyorum o insanları :F Hafta sonu yağışlıydı burası ve şuan dışarıda yine yağmur var evin içide serin sankı Mart ayındayız gibi bir şey var burada şuan hava var :A :A :A

Temmuz ortasında 1-2 günlüğüne de olsa Kasım ayını yaşadık çok şükür. O derece bir soğuk vardı ki dün gece rüyamda yine bu zamanlarda yani temmuz ortasında sokakta herkes hırkasıyla uzun kollularla geziyordu...

Kaldı geriye 45-50 gün, umarım felaket bir sıcak yaşanmadan böyle bol bol kapalı, puslu ve yağışlı havalarla kapatırız bu işkence mevsimini. @pompy

Söylenecek başka bir söz yok, altına imzamı atmak istiyorum bu mesajın...

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Yaz sıcağında gerçekleştiremediği aktiviteleri (yazın herhangi bir aktivite gerçekleştirebilen varsa helal olsun ona) bu havalarda rahatlıkla gerçekleştirebileceğini bilen insandır.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
2 hafta öncesine kadar kavruluyorken Temmuz'un 15'inde kar yağmasına ne demeli peki?

Evde de olsam dışarıda da olsam en sevdiğim hava durumudur. Balkonda sıcak kahveni yudumlarken yağan yağmurun çıkardığı ses eşliğinde kitap okumak veya biri seni dürtene kadar derin düşüncelere dalmak gibisi yok. :D

İçi kararmış, negatif düşüncelere dalan belki de yaşanmışlıklardan dolayı bu havaları seven insandır. Sevmeyin böyle havaları...

Yaz özeldir, güneşli, sıcak, açık havalar güzeldir...
Katılıyorum. Hava burada gün boyu kapalıydı ve durmadan yağmur yağdı. Modum eksilerde şu an. Bende sevenlerinin aksine hiçbir şey yapmama, yataktan çıkmama isteği uyandırıyor. Hiçbir zaman anlayamayacağım bu iç karartıcı hava sevgisini.

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Allah'ına kadar diğer hava türlerinden daha iyidir. Yağmurda ıslanmanın paha biçilemez keyfi vardır. TERLEME ihtimalin yok. Terlemiyorsun lan, bundan daha büyük bir olay olabilir mi?

Her türlü daha iyi, her türlü. Kitabını okursun, film izlersin, dizi izlersin, ödev yaparsın, ders çalışırsın. Aklına gelebilecek her şeyi yaparsın her şeyi. Tepede güneş bedenini yakarken "tek derdin" bir an önce gece olup uyku zamanının gelmesidir. 3-4 ay böyle geçer. Sonra huzur ve mutluluk. Tüm aktiviteler ve etkinlikler önünde diz çökmüştür artık.

Sana bir şey söyleyeyim mi? Henüz tecrübe etmedim ama yağmur altında sevgiliyle el ele tutuşmanın, *p*şmenin tadını bilir misin? Bunu yaz sıcağında yapabilir misin?

Oğlum, ölene kadar lan ölene kadar, köpek gibi kapalı ve soğuk havacıyım.

Zaman, durum ve mekana göre güzelliği değişen bir havadır. Mesela kapalı ve yağmurlu bir havada, sıcak yatağında sıcak kahve veya sıcak çikolata eşliğinde film izlemek evde yapılabilecek en iyi aktivitelerden biridir.