Küçük abiciğine de saflık geliyor arada @Harunnn60@MasacRE Yazmıştıya dün akşam @Forumdash
O saflık genlik birşey @Forumdash @Harunnn60 onlarada ara ara uğruyorKüçük abiciğine de saflık geliyor arada @Harunnn60
YOrgunum @Çiğdem bacım ilgi göstermiyor bana Yeni bacı bulacağımKüçük abiciğine de saflık geliyor arada @Harunnn60
@Forumdash Haklı iyi e ilgi manyağı oldun daha napacaz kundaklamadımız kaldı ayoll @MasacREYOrgunum @Çiğdem bacım ilgi göstermiyor bana Yeni bacı bulacağım
Pışpışla da gazını al şunun@Forumdash Haklı iyi e ilgi manyağı oldun daha napacaz kundaklamadımız kaldı ayoll @MasacRE
Herşeyi yapsanda suratındakı pehhh ifadesi değişmiyor Fistanlara sardım yine yok @MasacRE @Harunnn60Pışpışla da gazını al şunun
Herşeyi yapsanda suratındakı pehhh ifadesi değişmiyor Fistanlara sardım yine yok @MasacRE @Harunnn60
Bir kıskandın sanki.Pışpışla da gazını al şunun
Ne kıskanacam bee tekne kazıntısı Ben ilk göz ağrı @ÇiğdemBir kıskandın sanki.
Sen tatile çıksana Hani dark bitince gidiyordun ondan önce de jessica bitince gidecektin @Çiğdem
Türk adamına git dersen gitmez Yanı normalde istenilmeyen yerden gidilirde bu türkler için geçerli değil biz inadına kalıyoruz öyle denildimi @MasacRENe kıskanacam bee tekne kazıntısı Ben ilk göz ağrı @Çiğdem
Sıkışınca şu kartı sürmekten vazgeç Yırtıcam görüceksinSen tatile çıksana Hani dark bitince gidiyordun ondan önce de jessica bitince gidecektin @Çiğdem
Senin gittiğini garanti altına alayım da öyle gidicemTürk adamına git dersen gitmez Yanı normalde istenilmeyen yerden gidilirde bu türkler için geçerli değil biz inadına kalıyoruz öyle denildimi @MasacRE
Boncuk bitti. 😳Türk adamına git dersen gitmez Yanı normalde istenilmeyen yerden gidilirde bu türkler için geçerli değil biz inadına kalıyoruz öyle denildimi @MasacRE
Boncuk bitti. 😳
Benle @Harunnn60 ı başbaşa bırakmamak için önce benim gitmemi bekliyor @MasacRESenin gittiğini garanti altına alayım da öyle gidicem
Benle @Harunnn60 ı başbaşa bırakmamak için önce benim gitmemi bekliyor @MasacRE
Ben önce gelecem @Forumdash dan ama bu seferde destere hortlacak ne çektin bunlardan cnm
Doğum gününde mi gelicekti o @Harunnn60Ben önce gelecem @Forumdash dan ama bu seferde destere hortlacak ne çektin bunlardan cnm