Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Sarısın bir kadındı sanırımda çok hatırlamıyorum yaa ama sürgünümde izliyordu :F Şunun ilk bölümüne bir bakıp geliyorum az 1 dakıka bekleyin :A :A :A @Forumdash @Harunnn60
Sürgünüm sarişin kadına hastaydı ?
Ben ilk bölümü izlemiştim, baktım konusu benlik değil aldatma aldatmaca üzerine. Devam etmemiştim o yüzden. destere söyleyince de ben ilk bölümü izleyip beğenmedim deyip uzaklaşmıştım :A @Çiğdem
Evet asıl olaya gelirken hep 1 günlerini izliyorduk:X Hem kadının gözünden hem erkeğin. Sex sahnelerini 2 kere izlemiş oluyorduk:F

Tövbe tövbe 🙄 😳
Ben ilk bölümü izlemiştim, baktım konusu benlik değil aldatma aldatmaca üzerine. Devam etmemiştim o yüzden. destere söyleyince de ben ilk bölümü izleyip beğenmedim deyip uzaklaşmıştım :A @Çiğdem
Evvet bu olabilir:F Bunda boş boş sex sahneleri vardi ben de izlemiştim 1 sezon :F @Çiğdem her yerde yapıyorlardı :F
Çok emin olamadımda buydu sanırım :F

Bana dediki bu bir aile dizisi dedi :F :F :F Bu sefer öncekileri gibi değil dedi :A :A :A

Ben yatıyorum sapıkça şeyler söyleme bana :A

Yat sende hadi :A Çok durma :A
Bu kargaşa sayesinde 1 saat tuttuk seni :A :A :A @MasacRE @Forumdash

Sanırım o dizi destereyle takas yoluyla izlediğimiz son diziydi :F Ondan sonra fantastik dizilerde ortaklaşa izlemeye başlamıştık yanı bunun başlangıcı oydu :F :F :F Aile dizisiymiş kafasına kakmıştım :A :A :A

Ayy hatırlamıyor musun allah aşkına ya. :F Sen bile kolay kolay bazı şeylere inanmazsın ama bu sefer sen bile şüpheye düştün. :F Faceden yazıyorlar birbirlerine sonra burada ben görmedim duymadım hahah hihihi hohooh :F
Sen bunu demeseydi belki buraya gelecekti:F İfşa ettin bunları daha uğramadı herif:F
Hhaha şimdi evet bir ara şakasına diyordum kı destere yarın gelecek tesadüfen geliyordu :F :F :F @MasacRE

Ama kaybolmadan önce benim kutlama konumda size açıklamasını yapmıştı tatmin olmadınız :F Yeni açıklama yapmayada daha hortlayamadığı için yapamadı :A :A :A

Benim de ancak önceden başladığım diziler varsa onları haftalık izliyorum, onun dışında ya Netflix ya da sezonun bitmesini bekliyorum :A
Yok haftalık da cekilmıyorlar. Netflix ayarımı bozdu:( Ben her gece 2-3 dizi izlerdim NBC-ABC-CW filan:F
Haftalık dizilerde 25-30 arası dizi listem olurdu abartısız :A :A :A

Bu toplu neflx te dizi izlemeye bir kaç yıldır sizin sayenizde bulaştım ve haftalık dizilerden soğutmaya yöneltti :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Galiba yapmadı 😱

CW'nun da sucu var. Sana devrettiğimden beridir bi türlü doğru düzgün dizi cıkaramadı:T:
Çıkaramadı elde olan vampir dizilerini bitirdi Arrow izlenmiyor Supernaturalda bitiyor :( :( :(

Ne kaldı Flash oda izleme keyfi zorlaşmaya başlamaya başladı son sezonlar :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Öte ki tarafa gidiyoruz sanıp sevinecekler @MasacRE @serhatt @Harunnn60 @xemrexxx :F :F :F
Hayır izlemedim:X Forumda @xemrexxx izliyor diye hatırlıyorum :A
Ha evet beyin yakıcı demişti sanki o da demi @xemrexxx :A @Çiğdem tamam işte bulduk dizimizi tam bize göre :A
harunun unutmayın öteki tarafa götürün :A
The OA Yi @Yiğitt de izliyor :X