Ya biraz cinsellik var ama tempo hiç düşmüyor, zamanında forumca izlemişler diziyi konusuna bakmıştım.Aaa o zaman bu dizi beyin yakan bir dizi değil desterenin sapıklık ettiği dizilerdenAma @dreamy ın ne işi var
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash
Ya biraz cinsellik var ama tempo hiç düşmüyor, zamanında forumca izlemişler diziyi konusuna bakmıştım.Aaa o zaman bu dizi beyin yakan bir dizi değil desterenin sapıklık ettiği dizilerdenAma @dreamy ın ne işi var
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash
@destere izliyorsa @MasacRE @Forumdash ben izlemiyorsak tabikide şey dizisi olacak ayoll sen anlatmadan anladım zatenYa biraz cinsellik var ama tempo hiç düşmüyor, zamanında forumca izlemişler diziyi konusuna bakmıştım.Amerika’da bir kadın hapishanesinde olanları, mahkumların önceden yaşadıklarını falan anlatıyor. Komedi ve dram her ikisi de var.
![]()
5 değil 7. ve final sezonu ben geriden geliyorum demiştim.@MasacRE ve @Forumdash izliyordur inşallah bu sayede konusu açılır.
![]()
Yok ben izlemiyorum![]()
@destere izliyorsa @MasacRE @Forumdash ben izlemiyorsak tabikide şey dizisi olacak ayoll sen anlatmadan anladım zaten![]()
![]()
@xemrexxx
hayatım sen @MasacRE ve @Forumdash izliyorsa o dizi kokuyordur@destere izliyorsa @MasacRE @Forumdash ben izlemiyorsak tabikide şey dizisi olacak ayoll sen anlatmadan anladım zaten![]()
![]()
@xemrexxx
Evet beyin yanığı kokuyordur
yok gıııı aşırı spordan terlemiş oğlan memesi kokuyordurEvet beyin yanığı kokuyordur![]()
yok gıııı aşırı spordan terlemiş oğlan memesi kokuyordur![]()
![]()
Evet beyin yanığı kokuyordur![]()
Aaa vlla laf ediyoruz özellikle kütüğe @MasacRE
avatarim nasılAaa vlla laf ediyoruz özellikle kütüğe @MasacREAma onlar sayesinde alıştım bende bu beyin yanığı kokulu dizilere
CW ve fantastik dışında bir macera oluyor değişik bir deneyim
![]()
![]()
![]()
David Beckham ötekini taniyon herhaldeO adam kim 😱😱😱
Aaa o futbolcuyuda biliyorum bildiğim nadir topçulardanDavid Beckham ötekini taniyon herhalde![]()
Vucuduna bakan deodarant da sıkıyordur heraldeyok gıııı aşırı spordan terlemiş oğlan memesi kokuyordur![]()
![]()
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar@Aserat @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk@HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Senin gibi tipe değil futbolculuğuna bakıyoruz bizAaa o futbolcuyuda biliyorum bildiğim nadir topçulardan
@MasacRE E övmüştüm o adamı oda bir kel adam koymuştu avatarına bir adamın her zevkimi kütükçe olur![]()
![]()
![]()
Sayemde biraz kalite görüyorsun işte ne güzelAaa vlla laf ediyoruz özellikle kütüğe @MasacREAma onlar sayesinde alıştım bende bu beyin yanığı kokulu dizilere
CW ve fantastik dışında bir macera oluyor değişik bir deneyim
![]()
![]()
![]()
Bizimkinin yanından geçemez o keltoş ayy senin bu kütük zevklerineSenin gibi tipe değil futbolculuğuna bakıyoruz bizO kel adam dediğin Zidane ve Zidane>Beckham
![]()