eTV Sinevizyon - 2. Sezon 1. Bölüm | Yeni Sezon

Aaa o zaman bu dizi beyin yakan bir dizi değil desterenin sapıklık ettiği dizilerden :F Ama @dreamy ın ne işi var :A :A :A @xemrexxx @Forumdash
Ya biraz cinsellik var ama tempo hiç düşmüyor, zamanında forumca izlemişler diziyi konusuna bakmıştım. :A Amerika’da bir kadın hapishanesinde olanları, mahkumların önceden yaşadıklarını falan anlatıyor. Komedi ve dram her ikisi de var. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ya biraz cinsellik var ama tempo hiç düşmüyor, zamanında forumca izlemişler diziyi konusuna bakmıştım. :A Amerika’da bir kadın hapishanesinde olanları, mahkumların önceden yaşadıklarını falan anlatıyor. Komedi ve dram her ikisi de var. :A
@destere izliyorsa @MasacRE @Forumdash ben izlemiyorsak tabikide şey dizisi olacak ayoll sen anlatmadan anladım zaten :A :A :A @xemrexxx

5 değil 7. ve final sezonu ben geriden geliyorum demiştim. :A @MasacRE ve @Forumdash izliyordur inşallah bu sayede konusu açılır. :Z
Yok ben izlemiyorum :A
@destere izliyorsa @MasacRE @Forumdash ben izlemiyorsak tabikide şey dizisi olacak ayoll sen anlatmadan anladım zaten :A :A :A @xemrexxx

Orange is new Black mi?? Oysa ben ilk 3 sezon izledim(Yanlış hatırlamıyorsam) Yorum konuları vardi forumda:X

Ama izlemek istesem devamı gelir. Bırakma nedenim o dönem dizilere karşi aşiri yorgundum:A

yok gıııı aşırı spordan terlemiş oğlan memesi kokuyordur :A :A
Evet beyin yanığı kokuyordur:A
hayatım sen @MasacRE ve @Forumdash izliyorsa o dizi kokuyordur :A @dreamy
Aaa vlla laf ediyoruz özellikle kütüğe @MasacRE :F Ama onlar sayesinde alıştım bende bu beyin yanığı kokulu dizilere :F CW ve fantastik dışında bir macera oluyor değişik bir deneyim :A :A :A

@Çiğdem le @serhatt a kokmalari önemli değil bence :A
@serhatt a çamurdan adam yap yine sever. Gönlü geniş adamın:A
69466

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking