Üçüncü sırada olan şu The Witcher'ın Afişi Yayınlandı!Fotoğraf gözükmüyor bende veya her neyse.
Üçüncü sırada olan şu The Witcher'ın Afişi Yayınlandı!Fotoğraf gözükmüyor bende veya her neyse.
İlgimi çekmiyormuş zaten görseymişim de bir şey değişmeyecekmiş. Bunu bekliyorum ben. 5. sezondayım yetişirim başlayasıya kadar.Üçüncü sırada olan şu The Witcher'ın Afişi Yayınlandı!
@xemrexxx den daha beter olmaya başladın 😱😱😱 @Forumdash @serhattİlgimi çekmiyormuş zaten görseymişim de bir şey değişmeyecekmiş. Bunu bekliyorum ben. 5. sezondayım yetişirim başlayasıya kadar.
Boynuz kulağı geçermiş
senin rahmetli @destere bu dizinin 1 numaralı fanıydı be ölünün ruhuna saygı duy da laf etme diziye @Forumdash @serhatt @dreamy
İzleyeceğim tabi Bu kızın dışında anne rolündeki kadının da olacağı açıklanmıştı daha önce. İlk sezondan çok da farklı olmayacak gibi duruyor o zaman bu durumda siz de izlersinizYeni @Sherlock hiç olmamış Korku dizisini o ecünnüyü sadece @MasacRE izler ikinci sezonu
Şunun biraz biligisini verseydin @mesmeso61 ilgimi çekti eline sağlık @Forumdash @dreamy @Harunnn60 @mrt-06 @serhatt
Git yeni dizi bul yanı kadroyu senaryoyu değiştirip diziyi size yeni dizi diye tutrrutuyorlar ayollİzleyeceğim tabi Bu kızın dışında anne rolündeki kadının da olacağı açıklanmıştı daha önce. İlk sezondan çok da farklı olmayacak gibi duruyor o zaman bu durumda siz de izlersiniz
Sen ne anlarsın bu konseptten beGit yeni dizi bul yanı kadroyu senaryoyu değiştirip diziyi size yeni dizi diye tutrrutuyorlar ayoll
Sizi kekliyorlar ayoll Sizi diyorum çünkü ben izlemiyorumSen ne anlarsın bu konseptten be
@Çiğdem bu mesajı görmemişsin. destere de izliyormuş dizinin konusunda da mesajlarını görmüştüm.senin rahmetli @destere bu dizinin 1 numaralı fanıydı be ölünün ruhuna saygı duy da laf etme diziye @Forumdash @serhatt @dreamy
@Çiğdem bu mesajı görmemişsin. destere de izliyormuş dizinin konusunda da mesajlarını görmüştüm.
Aaa evet sayende şimdi gördüm @Forumdash @MasacRE de bakıyordur Allahtan 5.sezona gelmişte daha beni bulaştıramaz destere onasenin rahmetli @destere bu dizinin 1 numaralı fanıydı be ölünün ruhuna saygı duy da laf etme diziye @Forumdash @serhatt @dreamy
5 değil 7. ve final sezonu ben geriden geliyorum demiştim. @MasacRE ve @Forumdash izliyordur inşallah bu sayede konusu açılır.Aaa evet sayende şimdi gördüm @Forumdash @MasacRE de bakıyordur Allahtan 5.sezona gelmişte daha beni bulaştıramaz destere ona
O edepsizle adımı yan yana kullanma .ss
Aaa evet sayende şimdi gördüm @Forumdash @MasacRE de bakıyordur Allahtan 5.sezona gelmişte daha beni bulaştıramaz destere ona
Yok ben izlemiyorum5 değil 7. ve final sezonu ben geriden geliyorum demiştim. @MasacRE ve @Forumdash izliyordur inşallah bu sayede konusu açılır.
Aaa o zaman bu dizi beyin yakan bir dizi değil desterenin sapıklık ettiği dizilerden Ama @dreamy ın ne işi var @xemrexxx @ForumdashYok ben izlemiyorum
O edepsizle adımı yan yana kullanma .ss
Ecünnü konusunda @serhatt xemrexxx ile alakası yok ama Hanzo/Zibidi konusunda hala üsta çıraklar evet
Ecünnü konusunda @serhatt xemrexxx ile alakası yok ama Hanzo/Zibidi konusunda hala üsta çıraklar evet