BatWoman izletiriz 13 bölüm filan olcakmiş galiba @MasacRE yani tadında bi dizi olurSende CW e baslasan @Forumdash
BatWoman izletiriz 13 bölüm filan olcakmiş galiba @MasacRE yani tadında bi dizi olurSende CW e baslasan @Forumdash
evet @xemrexxx izler sonucta kız lezboş öpüşme yakaladiği anda SS alır forumda sana atar
Sende CW e baslasan @Forumdash
CW demeyin bana midem bulanıyor ??BatWoman izletiriz 13 bölüm filan olcakmiş galiba @MasacRE yani tadında bi dizi olur
Kütük adam diye sanada bir dizi yapalım CW de @ForumdashCW demeyin bana midem bulanıyor ??
Marvel'de var kütük adam. I am Groot @ForumdashKütük adam diye sanada bir dizi yapalım CW de @Forumdash
Bismillah 😱 😱 😱 2017 civarlarıymış sanırım bizden çalmışlar fikri telif melif hakkını yedirmeyelim tabi alacamız paranın çok umrumuzda değil de @Forumdash @Sherlock @dreamy @serhatt @Forumdash
İlk filmi 2014'müş de çizgi romanları var daha bu işin. 1900'lerin ortasına kadar gider, sen bile doğmamış olablirsin o tarihlerdeBismillah 😱 😱 😱 2017 civarlarıymış sanırım bizden çalmışlar fikri telif melif hakkını yedirmeyelim tabi alacamız paranın çok umrumuzda değil de @Forumdash @Sherlock @dreamy @serhatt @Forumdash
Görsem hatırlarım şuan hatırlamam mümkün değil vllaİlk filmi 2014'müş de çizgi romanları var daha bu işin. 1900'lerin ortasına kadar gider, sen bile doğmamış olablirsin o tarihlerde
Bu arada Avengers Infinity War'da da vardı bu karakter, sen de izlemiştin aslında ama unuttun kesin yine
Al bunu izle, filmdeki en önemli sahnesiGörsem hatırlarım şuan hatırlamam mümkün değil vlla
Aaa ozaman karıştırmayalım onlar telifle bize başvururlar @Forumdash
Aaa dur bu son film değil dimi onu daha izlemedimAl bunu izle, filmdeki en önemli sahnesi
Yok değil bir önceki bu, senin izlediğin filmdenAaa dur bu son film değil dimi onu daha izlemedim
Aaa tamam şimdi bakınca hatırladımYok değil bir önceki bu, senin izlediğin filmden
Ahahahah ama bunun kücüklüğü çoook tatlıydı @Çiğdem İkincisini çıkarayım aradan yokken
Sen dizisizlikten yakınmıyor muydun al sana dizi işte. Son 39 bölümü iki hafta içerisinde izlersin zaten baya sarıyor biliyorsundur. Ama 26 Temmuzda burda olur musun o da varOrange is new Black mi?? Oysa ben ilk 3 sezon izledim(Yanlış hatırlamıyorsam) Yorum konuları vardi forumda
Ama izlemek istesem devamı gelir. Bırakma nedenim o dönem dizilere karşi aşiri yorgundum
26 tem'de mi başlıyor Gittiğim zamanSen dizisizlikten yakınmıyor muydun al sana dizi işte. Son 39 bölümü iki hafta içerisinde izlersin zaten baya sarıyor biliyorsundur. Ama 26 Temmuzda burda olur musun o da var
Ne zaman gidiyordun tam o tarihte mi yoksa?26 tem'de mi başlıyor Gittiğim zaman
2 gün sonra da forumdan o zamanNe zaman gidiyordun tam o tarihte mi yoksa?
En azından Hande’nin klibine yetişeceksin o da bir şey.2 gün sonra da forumdan o zaman