Biz can sister olduğumuza göe senin abilerin eşittir benim abilerim @Forumdash @xemrexxx@serhatt Kendi derdine yansın benim abilerim aşiret gibi çoktan müdahale etmişler @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @MasacRE @mrt-06 @dreamy
Ölene kadar da ayınla yatmaya mahkumsun
Vicdanını mı gerdirdin be İnsan sahip çıkarSana acımama su testisi su yolunda kırıldı deriz @Çiğdem
Kölesi olucaksın Yani diziden çıkmak yok kontrat sınırsız @serhatt
Ölsen bile mezardan çıkarıp yine oynatıyor ama ölümsüz oluyorsun yanı öyle düşün
Vicdanım olduguna şükretVicdanını mı gerdirdin be İnsan sahip çıkar
Ben @Forumdash @Harunnn60 ı sana yönlendiririm cnm ama korurlarmı yoksa onlarmı bela olur bilememBiz can sister olduğumuza göe senin abilerin eşittir benim abilerim @Forumdash @xemrexxx
O değil de sadece bakmiş yani @serhatt burda caka satıyor bideBen @Forumdash @Harunnn60 ı sana yönlendiririm cnm ama korurlarmı yoksa onlarmı bela olur bilemem
Bela olur o @Forumdash zaten bana meyili var @xemrexxxBen @Forumdash @Harunnn60 ı sana yönlendiririm cnm ama korurlarmı yoksa onlarmı bela olur bilemem
Sana bakmadı diye kıskanmaO değil de sadece bakmiş yani @serhatt burda caka satıyor bide
Bela olur o @Forumdash zaten bana meyili var @xemrexxx
Siz adamın abiler gününü kutladınızmıO değil de sadece bakmiş yani @serhatt burda caka satıyor bide
Ne abilik yaptı da kutluycam ayol
Temsili benim profilim Senin gibi açık değilSana bakmadı diye kıskanma
Hiç valla hem kutlama, hem bana göz dik hem de beni korur de... Bi de senin abin benim abin de 😱 :Ne abilik yaptı da kutluycam ayol
Temsili benim profilim Senin gibi açık değil
Böyle olursan herkes bakar sana
Kimi çağiriyosun acaba? İkisi de senin ne oldugunu biliyor
Sevaba ihtiyacım yok @dreamy evladim günahımı alıyor