Duymamiştim. Bizim zamanımızda annelerindiCennet DEDELERİN ayakları altındadır bu sözü daha önce duymadın mı ?
Duymamiştim. Bizim zamanımızda annelerindiCennet DEDELERİN ayakları altındadır bu sözü daha önce duymadın mı ?
İnsan gerektiğinde şeytan gerektiğinde melek olmayı bilmeliSenin şeytan oldugunu değiştirmiyor. İlk şeytan secde etmediği için kovulmuştu2.cisi sensin heralde
![]()
Aaa burası ortalık yer mi yabancı mı var![]()
Forumdash’ın sözünden çıkamam şansına küs.Evladım uyma bu farzını yerine getiren şeytana@serhatt
Biz insanlarda omurga var değişemiyoruzİnsan gerektiğinde şeytan gerektiğinde melek olmayı bilmeli![]()
EvladııııııımmmmmForumdash’ın sözünden çıkamam şansına küs.![]()
O da senin talihsizliğin şekerimBiz insanlarda omurga var değişemiyoruz
Evladııııııımmmmm![]()
Sonunda ben de şu Ender Argun videolarından nasibimi aldım ya ölsem de gam yemem.
ama ama am aO da senin talihsizliğin şekerim![]()
Evet an itibariyle masumiyetini kaybettin ve benim entrikalarıma bulaştınSonunda ben de şu Ender Argun videolarından nasibimi aldım ya ölsem de gam yemem.![]()
Biz insanlarda omurga var değişemiyoruz
Evladııııııımmmmm![]()
Bacıma özelden mesaj atan herif benimde profilimi röntgenlemiş, gözetleniyoruz 😱 Birisi sistemli olarak uğraşıyor bizimle, kesin @xemrexxx in işleri![]()
Ekli dosyayı görüntüle 69379
@Çiğdem
@Forumdash @MasacRE @denizz19 @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 @DarkLegenD @ozgur2113
Bacıma özelden mesaj atan herif benimde profilimi röntgenlemiş, gözetleniyoruz 😱 Birisi sistemli olarak uğraşıyor bizimle, kesin @xemrexxx in işleri![]()
@Çiğdem
@serhatt Kendi derdine yansın benim abilerim aşiret gibi çoktan müdahale etmişler @Forumdash @Harunnn60Senin kırıklarındandır.![]()
Sana acımama su testisi su yolunda kırıldı derizBacıma özelden mesaj atan herif benimde profilimi röntgenlemiş, gözetleniyoruz 😱 Birisi sistemli olarak uğraşıyor bizimle, kesin @xemrexxx in işleri![]()
@Çiğdem