- Reaksiyon puanı
- 79,441
- Puanı
- 1,060
Ben istediğimi elde ederim istediğim zaman buna kimse mani olamazHayır dedesine yardım ediyor. Yükümü azaltıyor. Saygılı cocuktur benim evladim@dreamy o yuzden yem etmicem sana
bu masumane sözlerini yemez
![]()
Ben istediğimi elde ederim istediğim zaman buna kimse mani olamaz![]()
Hiç valla hem kutlama, hem bana göz dik hem de beni korur de... Bi de senin abin benim abin de 😱 :
Bir ufak hediyeyi çok gördünüz adama ayoll versen sana abilik ederdi şuan ileriyide düşünücen
@Çiğdem in nazarı olduğuna inanıyorsan kurşun döktür ?@Çiğdem nazarı insanları boşatmaya devam ediyor@xemrexxx @Forumdash @MasacRE @denizz19 @ozgur2113 @xBUGRAx @dreamy @sokak sanati
Birkaç tane kafaniza sıkmali sizin
İstemez o ırz düşmanının abiliğiniBir ufak hediyeyi çok gördünüz adama ayoll versen sana abilik ederdi şuan ileriyide düşünücen![]()
![]()
![]()
Birkaç tane kafaniza sıkmali sizin![]()
En sağdaki düşüyor sana;
Bana düşenler Çağatay ve Kıvanç çatlaEn sağdaki düşüyor sana;![]()
Senin gibi dede olmaz olsun utanmıyor musun tüm günahlarını o zavallı çocuğa yüklemeye@dreamy
Benim için tartışmanızı istemiyorum üzülürüm ama sonra.. Forumdash’ın kalbi falan tutar serhatt çok üstüne gitme adamcağızın.Hayır dedesine yardım ediyor. Yükümü azaltıyor. Saygılı cocuktur benim evladim@dreamy o yuzden yem etmicem sana
bu masumane sözlerini yemez
![]()
Adamcağiz mi?????!!!!!! Sensin adam sen!!!!Benim için tartışmanızı istemiyorum üzülürüm ama sonra.. Forumdash’ın kalbi falan tutar serhatt çok üstüne gitme adamcağızın.![]()
Tamam sinirlenme her şey kontrolüm altında.Adamcağiz mi?????!!!!!! Sensin adam sen!!!!
Nerde o günler tutsa da geberseBenim için tartışmanızı istemiyorum üzülürüm ama sonra.. Forumdash’ın kalbi falan tutar serhatt çok üstüne gitme adamcağızın.![]()
Gün yüzü görmeNerde o günler tutsa da geberse@Forumdash
senin duan kabul olsa gökten...Gün yüzü görme![]()