Bu arada jestin çok hoşGelecek yaz da onu yaparız belki ilk önce şu ekipten iyice faydalanalım.![]()
Bu arada jestin çok hoşGelecek yaz da onu yaparız belki ilk önce şu ekipten iyice faydalanalım.![]()
Forumun boş anına denk geldik o yüzdendir. Neyse hafta boyunca coştururuz konuyu sıkıntı yok.Konuyu çalışanlar olarak bir biz birde ayıp olmasın diye abim beğenmiş okadar yanı biz bizeyiz![]()
![]()
@Aserat @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx
Bu hafta reyting beklememek lazım bir iki kişinin moralini yükseltip yüzünü güldürebilirsek yeterForumun boş anına denk geldik o yüzdendir. Neyse hafta boyunca coştururuz konuyu sıkıntı yok.![]()
Aynı fikirdeyim
Katilde ben olurum
Hayır ben oylamadım henuz. Ama oylarsam CW'deki oğlana atarım oyumu. Sonucta uzun süre çaliştik kendisiyleMatthew Daddario oy at abicim bu yer cücesi bilerek sevdiğim oyuncuyu getirip sonuncu yaptırdı kendiside sevdi halde oyununu bozmak için oy at@cookies Sende diziyi izliyordun
![]()
![]()
![]()
Ahahaha evet ağzıyla istiyor bi deKonuyu çalışanlar olarak bir biz birde ayıp olmasın diye abim beğenmiş okadar yanı biz bizeyiz![]()
![]()
@Aserat @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx
Neremle isteyeyim.Hayır ben oylamadım henuz. Ama oylarsam CW'deki oğlana atarım oyumu. Sonucta uzun süre çaliştik kendisiyle
Ahahaha evet ağzıyla istiyor bi deSponsoru eleştirince biz kötü oluyoruz
@Aserat
Ecünnüde sponsorda yerin dibine batsın