Konu PARLAK TAKIMI programı.Zaten fikrini soran da olmadı.![]()
Sponsorluk hangi programa yapıldı PARLAK TAKIMINA
Ben hangi programı yorumluyorum? PARLAK TAKIMI
PARLAK TAKIMININ sponsoru ne? Emotion
eee artık bunu da anlamazsan bişey diyemem
Konu PARLAK TAKIMI programı.Zaten fikrini soran da olmadı.![]()
Ben diğer şeyleri yorumla diye etiketledim git de sponsorumuza laf sok diye değil.Konu PARLAK TAKIMI programı.
Sponsorluk hangi programa yapıldı PARLAK TAKIMINA
Ben hangi programı yorumluyorum? PARLAK TAKIMI
PARLAK TAKIMININ sponsoru ne? Emotion
eee artık bunu da anlamazsan bişey diyemem![]()
Laf sokmak mı😱 Seyirci olarak rahatsızlığımı dile getirdimBen diğer şeyleri yorumla diye etiketledim git de sponsorumuza laf sok diye değil.![]()
Getirme bence bundan sonra.Laf sokmak mı😱 Seyirci olarak rahatsızlığımı dile getirdim![]()
RTÜK yok mu??? Ahlak algımı bozuyor bu programGetirme bence bundan sonra.![]()
Ahlak kısmını bilemem ama Burcu'ya laf atarak algılarının bozulmuş olduğunu gösterdin zaten.RTÜK yok mu??? Ahlak algımı bozuyor bu program![]()
inkar yok!!!!! eveeeeeeettttttt!!!!!!!Ahlak kısmını bilemem ama Burcu'ya laf atarak algılarının bozulmuş olduğunu gösterdin zaten.![]()
Yürüyen reyting makinesiyim, yine de sen bilirsin...Geleceğini tehlikeye atmak istemiyorsan kalmazsın.![]()
Ben okudum siz okumayın sayın üyeler
Özet: Fetiş kaynıyor yorumlar
@MasacRE 'de masumiyetini kaybetmiş artık. Masumiyetini çalan kişi @Yiğitt miş
Bacım resimlere bakarak tatmin olabiliyor yoksa @destere ile gecelerce burada oynaşmalarına izin verirmiydimTemas yok. Herkes için en iyisi bu yöntem
@xemrexxx @Çiğdem
Matthew Daddario oy at abicim bu yer cücesi bilerek sevdiğim oyuncuyu getirip sonuncu yaptırdı kendiside sevdi halde oyununu bozmak için oy at@Çiğdem bacina tuzak kuruyorum dememe rağmen tuzağa düşmesine ne diyorsun![]()
Ben de attım balon William'dan daha iyiydi.Matthew Daddario oy at abicim bu yer cücesi bilerek sevdiğim oyuncuyu getirip sonuncu yaptırdı kendiside sevdi halde oyununu bozmak için oy at@cookies Sende diziyi izliyordun
![]()
![]()
![]()
Bir daha geç kalırsan gözüm ensende diyordum fotoğraf çekilirken.@Aserat Niye sana sarkıntılık eder gibi duruyor @YiğittAcunun Şeymaya yaptı gibi 😱😱😱 @Forumdash @xemrexxx @xBUGRAx
![]()
Ecünnü Takımı'nda da sponsor parlak olur ödeşiriz.
Jenerikte ilk bnm adim yazıyor kudur @Forumdash la@Aserat Niye sana sarkıntılık eder gibi duruyor @YiğittAcunun Şeymaya yaptı gibi 😱😱😱 @Forumdash @xemrexxx @xBUGRAx
![]()
O programda cinayet çıkarEcünnü Takımı'nda da sponsor parlak olur ödeşiriz.![]()
Gelecek yaz da onu yaparız belki ilk önce bu ekipten iyice faydalanalım.