Aaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi @serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı içinHayatim sizin o muşamba tipinize göre gideri vardır illa ki ama parlak değil
Aaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi @serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı içinHayatim sizin o muşamba tipinize göre gideri vardır illa ki ama parlak değil
Al Sana geberAaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi @serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı için
sen kendi tipine bak patates çuvalıHayatim sizin o muşamba tipinize göre gideri vardır illa ki ama parlak değil
Kezzap iç geber @xemrexxxAaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi @serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı için
Bizimle çaliştiği zaman incelerimAaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi @serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı için
Ben antisi olurum karsısına geçen düşmanı tutarımBizimle çaliştiği zaman incelerim
Kendisi kötü olursa napcanBen antisi olurum karsısına geçen düşmanı tutarım
Ozaman diziye anti olurum abicim Taktımmı takıyorum biliyorsun hergün kötülerimKendisi kötü olursa napcan