Aaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidiHayatim sizin o muşamba tipinize göre gideri vardır illa ki ama parlak değil![]()
Aaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidiHayatim sizin o muşamba tipinize göre gideri vardır illa ki ama parlak değil![]()
Al Sana geberAaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi@serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı için
![]()
![]()
![]()
sen kendi tipine bak patates çuvalıHayatim sizin o muşamba tipinize göre gideri vardır illa ki ama parlak değil![]()
Kezzap iç geberAaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi@serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı için
![]()
![]()
![]()
Bizimle çaliştiği zaman incelerimAaa onu diyorum bende kıllı olursa hanzo kılsız olursa zibidi@serhatt yine klasik seçimleri ama @Forumdash abicim şaşırtttı sanırım yakın gözlükleriyle bakmadı için
![]()
![]()
![]()
Ben antisi olurum karsısına geçen düşmanı tutarımBizimle çaliştiği zaman incelerim![]()
Kendisi kötü olursa napcanBen antisi olurum karsısına geçen düşmanı tutarım![]()
![]()
![]()
Ozaman diziye anti olurum abicimKendisi kötü olursa napcan![]()