Kaan Yıldırım - Ezgi Eyüboğlu Boşandı!

Diziyi bilmemde afiş gözüme iyi görünmedi :A :A :A @MasacRE

Ben sadece ecünnülerle değil erkeklerede yanı adalet önemli birşey :A :A :A
Afişle dizi yorumlanmaz dizinin kendisi DESTANSI bir seviyededir. :A Adalet herkese adalet tabi, bu konuda seni takdir ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Afişle dizi yorumlanmaz dizinin kendisi DESTANSI bir seviyededir. :A Adalet herkese adalet tabi, bu konuda seni takdir ediyorum. :A

Halka Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
  1. Yarım su bardağı sıvı yağ
  2. 1 su bardağı yoğurt.
  3. 1 su bardağı süt.
  4. 2 tane yumurta.
  5. Yarım paket kabartma tozu.
  6. 1 çimdik tuz.
  7. Yarım limon suyu.
  8. 500 gr un.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ne afişi, benim attığım fotoyu diyorsan o diziden bir foto sadece :A
Konudakı afişten bahsediyorum ayoll diziyle falan ilgili değil yorumum :F adam hanzo listeme giricek tipte foto çektirmiş :F :F :F Ve hanzo sevenlerde adamı konuda övünce şimdide bunumu buldunuz dedim :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Forumdash

Benim Kadınlarda ecünnü listem gibi Erkeklerde de Hanzo ve zibidi listem var mesala baş zibidi Çağatay :A :A :A Baş hanzo Burak özçivit gibi :F

Konudakı afişten bahsediyorum ayoll diziyle falan ilgili değil yorumum :F adam hanzo listeme giricek tipte foto çektirmiş :F :F :F Ve hanzo sevenlerde adamı konuda övünce şimdide bunumu buldunuz dedim :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Forumdash

Benim Kadınlarda ecünnü listem gibi Erkeklerde de Hanzo ve zibidi listem var mesala baş zibidi Çağatay :A :A :A Baş hanzo Burak özçivit gibi :F
Show TV'nin cast direktöründen arşiv istedim onlar da yokmus galiba zar zor @xemrexxx istemişler bana da show tv bunu yolladı. En kılsız hali tam bir ergen :F
69156

• Güldürdün

Tamam öyle diyorsan öyledir, ben yanlış anlamışım. :A Ben adamı övmedim aslında ben sadece diziyi koruma moduna geçtim yoldaşım çağırdığı için. :A :A

• Güldürdün
Tamam öyle diyorsan öyledir, ben yanlış anlamışım. :A Ben adamı övmedim aslında ben sadece diziyi koruma moduna geçtim yoldaşım çağırdığı için. :A :A
Aaa tamam senin adamla işin yok :A :A :A O yoldasının asıl ne haltlar yedini bilmiyorsunuz baş herifi Çağatay yanı içinizde çürük kütük var :A :A :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes

69158

• Güldürdün
Senle serhat övüyordunuz :A :A :A Hatta yaşına başına bakmayan @Forumdash abicim bile :A :A :A
@xemrexxx çamura yatmış hemen o övmüyormuş gibi sahtekar :A
İlk mesajta o başlatıyor zaten herşeyi :F :F :F @xemrexxx
Dedim ya üstsüz fotosu olmayınca hemencik vazcaymiş:A Böyle böyle kaç kadeh kırıldı gönlünde çocugun :F @xemrexxx
Hayatim sizin o muşamba tipinize göre gideri vardır illa ki ama parlak değil :A