Afişle dizi yorumlanmaz dizinin kendisi DESTANSI bir seviyededir.Diziyi bilmemde afiş gözüme iyi görünmedi![]()
![]()
@MasacRE
Ben sadece ecünnülerle değil erkeklerede yanı adalet önemli birşey![]()
![]()
![]()
Afişle dizi yorumlanmaz dizinin kendisi DESTANSI bir seviyededir.Diziyi bilmemde afiş gözüme iyi görünmedi![]()
![]()
@MasacRE
![]()
![]()
Ne afişi, benim attığım fotoyu diyorsan o diziden bir foto sadeceDiziyi bilmemde afiş gözüme iyi görünmedi![]()
![]()
@MasacRE
![]()
![]()
Afişle dizi yorumlanmaz dizinin kendisi DESTANSI bir seviyededir.Adalet herkese adalet tabi, bu konuda seni takdir ediyorum.
![]()
LEŞSİN...Halka Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı yoğurt.
- 1 su bardağı süt.
- 2 tane yumurta.
- Yarım paket kabartma tozu.
- 1 çimdik tuz.
- Yarım limon suyu.
- 500 gr un.
Ne afişi, benim attığım fotoyu diyorsan o diziden bir foto sadece![]()
Konudakı afişten bahsediyorum ayoll diziyle falan ilgili değil yorumumAfişle dizi yorumlanmaz dizinin kendisi DESTANSI bir seviyededir.Adalet herkese adalet tabi, bu konuda seni takdir ediyorum.
![]()
Show TV'nin cast direktöründen arşiv istedim onlar da yokmus galiba zar zor @xemrexxx istemişler bana da show tv bunu yolladı. En kılsız hali tam bir ergenKonudakı afişten bahsediyorum ayoll diziyle falan ilgili değil yorumumadam hanzo listeme giricek tipte foto çektirmiş
![]()
![]()
Ve hanzo sevenlerde adamı konuda övünce şimdide bunumu buldunuz dedim
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Forumdash
Benim Kadınlarda ecünnü listem gibi Erkeklerde de Hanzo ve zibidi listem var mesala baş zibidi Çağatay![]()
![]()
Baş hanzo Burak özçivit gibi
![]()
Tamam öyle diyorsan öyledir, ben yanlış anlamışım.Konudakı afişten bahsediyorum ayoll diziyle falan ilgili değil yorumumadam hanzo listeme giricek tipte foto çektirmiş
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim Kadınlarda ecünnü listem gibi Erkeklerde de Hanzo ve zibidi listem var mesala baş zibidi Çağatay![]()
![]()
![]()
Aaa tamam senin adamla işin yokTamam öyle diyorsan öyledir, ben yanlış anlamışım.Ben adamı övmedim aslında ben sadece diziyi koruma moduna geçtim yoldaşım çağırdığı için.
![]()
![]()
Yoldaşlarıma güveniyorum, senin oyunlarına gelmeyeceğimi artık anlamış olman gerekiyor...Aaa tamam senin adamla işin yok![]()
![]()
O yoldasının asıl ne haltlar yedini bilmiyorsunuz baş herifi Çağatay yanı içinizde çürük kütük var
![]()
![]()
@MasacRE
Konudakı afişten bahsediyorum ayoll diziyle falan ilgili değil yorumumadam hanzo listeme giricek tipte foto çektirmiş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen zevksizlerin başkanı olduğun için dememen normal
Kiz buna kim parlak demiş diyen kör müymüş![]()
Senle serhat övüyordunuzSen zevksizlerin başkanı olduğun için dememen normal![]()
Dedim ya üstsüz fotosu olmayınca hemencik vazcaymiş
Şimdi de masum ayağına yatıyor uğursuz