Ne çatladın be, çekemiyorsun Survivor'un başarılarınıSurvivor'ın listede olduğuna şükredin ikiniz de.![]()
Duduşlarımı yemezsen daha iyi destekleşebilirizSenin duduşlarını yerim, ne de güzel destekleşiyoruz.![]()
Ne çatladın be, çekemiyorsun Survivor'un başarılarınıSurvivor'ın listede olduğuna şükredin ikiniz de.![]()
Duduşlarımı yemezsen daha iyi destekleşebilirizSenin duduşlarını yerim, ne de güzel destekleşiyoruz.![]()
Evet aslında bu sezon 2'li reytinglere kadar düşme başarısını takdir etmek lazım.Ne çatladın be, çekemiyorsun Survivor'un başarılarını
Duduşlarımı yemezsen daha iyi destekleşebiliriz![]()
Şu listedekilerin kaç tanesi prime time'da yıllarca çift haneli reytingler almış, Survivor bunların hepsinden üstündür reyting konusundaEvet aslında bu sezon 2'li reytinglere kadar düşme başarısını takdir etmek lazım.![]()
Bu söylediklerine sen bile inanmıyorsun bence.Şu listedekilerin kaç tanesi prime time'da yıllarca çift haneli reytingler almış, Survivor bunların hepsinden üstündür reyting konusunda![]()
İnanıyorum tabi. Survivor, Türkiye tarihinin en başarılı yarışmasıdırBu söylediklerine sen bile inanmıyorsun bence.O zaman AGB vardı Survivor'dan kat kat fazlasını almışlardır.
![]()
Sadece sözlü olarak destekleyelim diyorum birbirimizi orada yoldaşlarım yanlış anlamayın
VAAAY be...
Kimler kimlerle beraber..
Sadece sözlü olarak destekleyelim diyorum birbirimizi orada yoldaşlarım yanlış anlamayın![]()
Yoldaşlarım her şeyi yanlış anlıyor, hani nerede birbirimize güvenYoldaşlarınız olarak şaşkınız Utku bey, bunu Kütük Tayfa’ya nasıl yaparsınız...
Yoldaşlarım her şeyi yanlış anlıyor, hani nerede birbirimize güven![]()
Duduşlarımı yemezsen daha iyi destekleşebiliriz![]()
İNANILMAZ, akıl almaz bir mesaj...Yoldaşım mesaja bak, bence aşırı derece doğru anladık, keşke yanlış anlasaydık.
@MEnes @Maskeli Fedai
İNANILMAZ, akıl almaz bir mesaj...![]()
Yoldaşım mesaja bak, bence aşırı derece doğru anladık, keşke yanlış anlasaydık.
@MEnes @Maskeli Fedai
Yapmayın etmeyin yoldaşlarım, temas olmasın sadece söz ile destekle beni diyorum orada benİNANILMAZ, akıl almaz bir mesaj...![]()
Utku yoldaşıma güveniyorum aslında ama o mesajı onların diliyle yazması hiç şık durmadı...Yapmayın etmeyin yoldaşlarım, temas olmasın sadece söz ile destekle beni diyorum orada ben![]()
Yapmayın etmeyin yoldaşlarım, temas olmasın sadece söz ile destekle beni diyorum orada ben![]()