Ya en son amcamın oğlu ile izlemiştik 1 sene geçti dizi hiç zevkli değil iğrenç bana göreTahmin etmiştim senin pis diziler izledini gidip en kötüsünü bulmuşsun
CW e transfer edelim seni
Son düzenleme:
Ya en son amcamın oğlu ile izlemiştik 1 sene geçti dizi hiç zevkli değil iğrenç bana göreTahmin etmiştim senin pis diziler izledini gidip en kötüsünü bulmuşsun
CW e transfer edelim seni
İnternet hızım o kadar iyi olmadığı için internetten izlemeyi tercih etmiyorum nedense Entrika felan severim Dram 3 4 saat izlesem bile sıkılmamOOOO tüm ecünnü dizileri toplanmıs @xemrexxx den beter çıktın
Müzikleri izlendiği için editlediğim dizi müzikleri varBenim gibi eskilerden git yenilerde iş yok
İşine yarıyorsa yap ozaman Bir ara kanalları takipleşelim bir göz atarımMüzikleri izlendiği için editlediğim dizi müzikleri var
Ben aksiyon dizilerini tercih ediyorum senin izledin Kimse Bilmez gibi zaten onun dısında aksiyon dizinde yokİnternet hızım o kadar iyi olmadığı için internetten izlemeyi tercih etmiyorum nedense Entrika felan severim Dram 3 4 saat izlesem bile sıkılmam
Olur 2. kanalım arkadaş kurbanı oldu 1. kanalımı arkadaşım kapattırdıİşine yarıyorsa yap ozaman Bir ara kanalları takipleşelim bir göz atarım
Bilerek mi anlamadım 😱 😱 😱Olur 2. kanalım arkadaş kurbanı oldu 1. kanalımı arkadaşım kapattırdı
Evet bilerek yaptı yılan yaBilerek mi anlamadım 😱 😱 😱
Evet bilerek yaptı yılan ya
Aaa tövbe tövbe ne çekemeyen insanlar var 😱😱😱@Çiğdem 900 aboneydi hırstan yaptı o tam bir şeytan
1 SENELİK EMEKLERİM GİTTİ BENİM YA O DOĞRU ŞUAN YENİ KANALIMDA 413 ABONEM VAR ÇEKEMİYOR PİSLİK ZEBANİ İŞTEAaa tövbe tövbe ne çekemeyen insanlar var 😱😱😱
Benimde 1000 abone üstünde öyle olanlara para akzanıyor diyorlar ama bilmiyorum geliyor mu gelmiyor mu o şeyden anlamıyorum kı
1 SENELİK EMEKLERİM GİTTİ BENİM YA O DOĞRU ŞUAN YENİ KANALIMDA 413 ABONEM VAR ÇEKEMİYOR PİSLİK ZEBANİ İŞTE
O oldunu nasıl anladın inkar ettine göre 😱 😱 😱Sonra bana başkası yapmıştır felan dedi tam bir iki yüzlü ya
Wpden yazdım yazdım kanalım kapatıldı diye youtube felan yapmıştır dedi bela felan okudum yapana bence günahını alıyorsun yapan kişinin dedi bende dediklerinden anladım savunmaya geçtiği için anlaşılması zor olmadıO oldunu nasıl anladın inkar ettine göre 😱 😱 😱
Kapatılma sebebi ne teliflerden dolayımı Şuan benim kanal kapansa hevesim kaçar daha açmam bileWpden yazdım yazdım kanalım kapatıldı diye youtube felan yapmıştır dedi bela felan okudum yapana bence günahını alıyorsun yapan kişinin dedi bende dediklerinden anladım savunmaya geçtiği için anlaşılması zor olmadı
Telif ile alakalı değil spam attı nasıl başardı bilmiyorumKapatılma sebebi ne teliflerden dolayımı Şuan benim kanal kapansa hevesim kaçar daha açmam bile
Aaa şimdi omu değilmi bilemem ama yapan kimse ayıp etmiş yanı üzülldüm vlla ama umarım bu kanalında daha başarılı olurTelif ile alakalı değil spam attı nasıl başardı bilmiyorum
Bunu yapan 6 senelik arkadaşım maalesefAaa şimdi omu değilmi bilemem ama yapan kimse ayıp etmiş yanı üzülldüm vlla ama umarım bu kanalında daha başarılı olur
Üzüldüm cnm kıskanclık yaptırır herşeyi ama inş o değildir başka diyebiliceğim bişi yok malesefBunu yapan 6 senelik arkadaşım maalesef
Çok acilmasin @serhatt gibi adı çıkar 'Yabancı dizileri izlemeye nedense üşeniyorum Netflix hesabım var en son GOT izledim çok uzun bir zaman önce