Aaa olur tabi@Çiğdem o açık değil galiba senle konuşalım olur mu![]()
İstanbul'dan katılıyorum Adana'ya giderim + Adana'lıyım gün boyu bilgisayarda vakit geçirmeyi severim 8'den sonra dizi time hafta içi her günü dizim vardır dizilerin tekrarını 10 kere izlesem bile sıkılmamAaa olur tabiNe yaparsın nereden gelirsin nereye gidersin öz geçmiş
![]()
![]()
![]()
Hadi sen tanıt bakalım kendiniAaa olur tabiNe yaparsın nereden gelirsin nereye gidersin öz geçmiş
![]()
![]()
Ohaaa her gün dizimi izlenir bee 😱😱😱 Ecünnü dizileri izliyorsundur avatardan belliİstanbul'dan katılıyorum Adana'ya giderim + Adana'lıyım gün boyu bilgisayarda vakit geçirmeyi severim 8'den sonra dizi time hafta içi her günü dizim vardır dizilerin tekrarını 10 kere izlesem bile sıkılmam
(Öz geçmiş dedin ama geçmişimi çok hatırlamıyorum)
Ben forumun sincabıyımHadi sen tanıt bakalım kendini![]()
Yazın yapacak bir şey kalmıyor napabilirim beOhaaa her gün dizimi izlenir bee 😱😱😱 Ecünnü dizileri izliyorsundur avatardan belli![]()
![]()
![]()
Memnun oldum sincapBen forumun sincabıyımTanıştıma memnun oldum
![]()
![]()
![]()
Yabancı diziler izle biz forumda etkinlik gibi birlikte izliyoruzYazın yapacak bir şey kalmıyor napabilirim be
Yazın dizi bol şuan Canevim,Kimse Bilmez,Afili Aşk,Benim Tatlı Yalanım,Her Yerde Sen ben aslında müzikleri için izliyorum bunlarıYabancı diziler izle biz forumda etkinlik gibi birlikte izliyoruz![]()
![]()
Kışın desen anlarımda yazın dizimi var Kimse Bilmez ve Tatlı Yalanım dısında izlemiyorum şuan onları izliyorsan yeter![]()
Yabancı dizileri izlemeye nedense üşeniyorum Netflix hesabım var en son GOT izledim çok uzun bir zaman önce
Ne yayınlanıyorsa izliyorsun normal ayollYazın dizi bol şuan Canevim,Kimse Bilmez,Afili Aşk,Benim Tatlı Yalanım,Her Yerde Sen ben aslında müzikleri için izliyorum bunları![]()
Yok bi kanalım var dizi müzikleri atıyorum ondan izlerim
Tahmin etmiştim senin pis diziler izledini gidip en kötüsünü bulmuşsunYabancı dizileri izlemeye nedense üşeniyorum Netflix hesabım var en son GOT izledim çok uzun bir zaman önce
Dizi Müzikleri için izliyorum normalde yeni dizileri Hercai SAK Yasak Elma Kadın izlerim normaldeNe yayınlanıyorsa izliyorsun normal ayoll![]()
![]()
Seçici ol ecünnü dizilerinden arın o bahsettim iki dizi dısındakıler fazlalık mesala![]()
Yabancı dizi izliyormusun![]()
Benim gibi eskilerden git yenilerde iş yokYok bi kanalım var dizi müzikleri atıyorum ondan izlerim
OOOO tüm ecünnü dizileri toplanmıs @xemrexxx den beter çıktınDizi Müzikleri için izliyorum normalde yeni dizileri Hercai SAK Yasak Elma Kadın izlerim normalde