Yani oda kendine bir çizgi belirlemiş standart gidiyor @ForumdashAranızda ben ve @xemrexxx var ne uyumu
Yani oda kendine bir çizgi belirlemiş standart gidiyor @ForumdashAranızda ben ve @xemrexxx var ne uyumu
İyi de zaten ben hiç girmiyorum@denizz19 bu ne bonişim benden bile geri düşmüşsün
Tek konu hiti ile ilk 5'e girmişim. Önemli olan da bu.
İyi açıldın sende alamancı @Harunnn60 da sıraTek konu hiti ile ilk 5'e girmişim. Önemli olan da bu.
Yaz geldi açıldım yine. Ama yine bir yerde nefesim kesilecek. Arada böyle sıçramalar yaşıyorum sonra eski moduma dönüyorum.
MS geliyor yanı sıçrama zamanların geliyor merak etme bir süre seni oyalarYaz geldi açıldım yine. Ama yine bir yerde nefesim kesilecek. Arada böyle sıçramalar yaşıyorum sonra eski moduma dönüyorum.
Tabi abla asıl yaz o zaman başlıyor zaten.MS geliyor yanı sıçrama zamanların geliyor merak etme bir süre seni oyalar
Bir 10 bin yapalım seniTabi abla asıl yaz o zaman başlıyor zaten.
Yok ya bu yaz ne kadar yazarsam yazayım 10 bin mesajı geçemez ben barışığım zaten mesaj sayımla.Bir 10 bin yapalım seni
Eğlenmen önemli tabi keyifli sohbetler yaptın her mesajın değerliYok ya bu yaz ne kadar yazarsam yazayım 10 bin mesajı geçemez ben barışığım zaten mesaj sayımla.
1000 mesajı 1.5 senede yazmışım şaka gibi.Eğlenmen önemli tabi keyifli sohbetler yaptın her mesajın değerli
Büyük çoğunluğu MS mesajları zaten Ama normal zamanda da susmana pek izin vermemeye çalısıyoruz1000 mesajı 1.5 senede yazmışım şaka gibi.
İyi de zaten ben hiç girmiyorum
konuşursa 1 2 saat konuşurumAdaşın @xemrexxx biraz konuştursun seni
Cevap verse yazarım gerçekten@xemrexxx in başına attık birini