8x6 - 8x7 - 8x8
Göz yaşları ile izledim sonlara doğru. Ara sezon olduğu için özellikle 8x8 çok güzeldi. Yucin'e çok sövüyorum ya hepsi onun yüzünden aslında... @Çiğdem @dreamy @Forumdash @MasacRE @Harunnn60
Dizimizde türbanlı bir ablamız da oynuyor. Benim türbanlı bacımı zombi yaptılar... @xemrexxx @xBUGRAx
Göz yaşları ile izledim sonlara doğru. Ara sezon olduğu için özellikle 8x8 çok güzeldi. Yucin'e çok sövüyorum ya hepsi onun yüzünden aslında... @Çiğdem @dreamy @Forumdash @MasacRE @Harunnn60
Yucin pişman olur gibi oldu Rahibi bıraktı ama adamların binadan çıkmasını sağladı. Bunun yüzünden bütün yerleşim yerlerine saldırdılar ve her yer dağıldı en son kanalizasyona sığındılar ama Rick'in de o çöpçü kadınla 1 gün geçirmesi çok saçmaydı.. Geç kaldı... Gelelim sondaki sürprize Carl.. Zombi ısırmış 9.bölüme geçince anladım ki olan olaylar sırasında değil öncesinde olmuş şu yeni gelen Siddiq'i kurtarırken bir zombi tarafından ısırlmış. Herkes yıkıldı haliyle. Carl son kez istediklerini yaptı bakalım devamında ölecek o halde. Çok erken gitti ya Rick yıkılacak.
Adamı niye hapis ettin piskopat kadın.
Carl sen daha bu kadarcıktın lennn.
Adamı niye hapis ettin piskopat kadın.
Carl sen daha bu kadarcıktın lennn.
Dizimizde türbanlı bir ablamız da oynuyor. Benim türbanlı bacımı zombi yaptılar... @xemrexxx @xBUGRAx