Gülse Birsel değil Supradyn reklamı yalnız.Gülse Birsel reklamı olmasaydı atardım.
Gülse Birsel değil Supradyn reklamı yalnız.Gülse Birsel reklamı olmasaydı atardım.
O reklamı konudan çıkarırsan atarım.Gülse Birsel değil Supradyn reklamı yalnız.
Konudaki kalitenin yarısı oradan geliyor zaten başka emrin. Atmazsan atma.O reklamı konudan çıkarırsan atarım.
Teşekkürler. Wipeout güzeldi de efsane değildi ki. Yani ben de çok seviyordum ama buradaki yarışmalar kadar büyük etki yaratmadı. Ha ama bir 10 yarışma daha çıkardı illa.Neyse iyi ki okumuşum harika bir konu olmuş @Aserat Eline sağlık Reklam olayı da iyi olmuş
Şahane Pazar, Passaparola, VMYM, Popstar ve Çarkıfelek’i görünce duygulandım çocuk halimle deli gibi izlerdim.
Konuda da biri yazmış keşke WipeOut da olsaymış
Evet şuan düşündüm bunlar efsane ciddenTeşekkürler. Wipeout güzeldi de efsane değildi ki. Yani ben de çok seviyordum ama buradaki yarışmalar kadar büyük etki yaratmadı. Ha ama bir 10 yarışma daha çıkardı illa.
Yeni bölüm konusu da çok iddialı oldu inşallah kalkarız altından.Evet şuan düşündüm bunlar efsane cidden
Benim aklıma 1-2 tane geldi o kadar bulabilecek misinYeni bölüm konusu da çok iddialı oldu inşallah kalkarız altından.
Sen de felaket tellalı gibi konuşma be bulunur illa. Olmadı konuyu değiştiririm sonradan.Benim aklıma 1-2 tane geldi o kadar bulabilecek misin
Bulursun sen ben güveniyorum sanaSen de felaket tellalı gibi konuşma be bulunur illa. Olmadı konuyu değiştiririm sonradan.
MS'nin finalinde verdiğin yanlış oyuna karşılık yaptırımlarımın başlangıcı olsun.Konudaki kalitenin yarısı oradan geliyor zaten başka emrin. Atmazsan atma.
Onu ben bile hatırlamıyorum sen nasıl hatırlayıp yaptırım yapacaksın.MS'nin finalinde verdiğin yanlış oyuna karşılık yaptırımlarımın başlangıcı olsun.
Allah razı olsun ya sağ ol.Bulursun sen ben güveniyorum sana
Teşekkürler.Çok başarılı konu hazırlamışsın @Aserat emeğine sağlık yayınlananların çoğu iyidi
Bilmiyormuş numarası yapma, ikimizde çok iyi hatırlıyoruz.Onu ben bile hatırlamıyorum sen nasıl hatırlayıp yaptırım yapacaksın.
Allah razı olsun ya sağ ol.
Yoo gerçekten hatırlamıyorum. Daha doğrusu sana oy vermediğimi anladım ama rakip kimdi bilmiyorum. Bir de şu -de ekini ikidir yanlış yazıyorsun sinirim bozuldu.Bilmiyormuş numarası yapma, ikimizde çok iyi hatırlıyoruz.
Çoğunun Show'dan çıkması... Emeğine sağlık.
Teşekkürler.Şahane Pazar ve Passaparola konuda yer alan yarışmalar arasında en sevdiklerim sanırım. Özellikle Passaparola'yı çok izlerdim. Haber önünde yayınlanırdı yanlış hatırlamıyorsam. Bu ikisi dışında Kenan Işık'lı KMOİ ve ilk Popstar da efsanedir.
Eline ve emeğine sağlık, dünkü programdan sonra bu iyi geldi. @Aserat
Emrivaki gibi olmasın ama beğeni veya kalp de atarsan daha makbule geçer.Şahane Pazar
Passaparola