Adamın standartlarının bu kadar düşük olduğunu sanmıyorum.Evet lazım, beni yakıştırmadın mı yanına
Adamın standartlarının bu kadar düşük olduğunu sanmıyorum.Evet lazım, beni yakıştırmadın mı yanına
Hayır onu ben diyorum ayoll Mektup atın istemiyorsanız @AseratYayından kaldırılsın demedim. Okumadın mesajımı sanırım.
Mesele bu konu ve içeriğindekiler değil, zaten konudakileri tanımam etmem. Benim gözümde sanatla uzaktan yakından alakası olmayan kötü manken bozması oyunculardan ibaretler. Mesele çok daha geneldi.
Senden farkım kalmazBen parlaklarımı sevdircem sana da
Sponsordan dolayı benimde sinirlerim tepeme çıktı zaten @Sherlock @AseratMesele bu konu ve içeriğindekiler değil, zaten konudakileri tanımam etmem. Benim gözümde sanatla uzaktan yakından alakası olmayan kötü manken bozması oyunculardan ibaretler. Mesele çok daha geneldi.
Bu kadar mesaj üstüne zaten bizi daha etiketleyeceğini hiç sanmıyorum... Biz ise goygoyları önemser ve ciddiye alırız SIVACILAR olarak. Böyle kalitesi ve içeriği hoşumuza gitmeyen goygoylara sallamamız kaçınılmazdır...
Niye bu kadar uzadı bu mevzu ya tamam etiketlemem olur biter. Ben zaten beğenmeyeceklerini bile bile etiketliyordum çünkü şaka yollu mesajlar komik oluyordu. Ama gereksiz bir ciddileşme gelince işin tadı kaçtı o yüzden yapmam olur biter.
Niye bu kadar uzadı bu mevzu ya tamam etiketlemem olur biter. Ben zaten beğenmeyeceklerini bile bile etiketliyordum çünkü şaka yollu mesajlar komik oluyordu. Ama gereksiz bir ciddileşme gelince işin tadı kaçtı o yüzden yapmam olur biter.
Bu kadar mesaj üstüne zaten bizi daha etiketleyeceğini hiç sanmıyorum... Biz ise goygoyları önemser ve ciddiye alırız SIVACILAR olarak. Böyle kalitesi ve içeriği hoşumuza gitmeyen goygoylara sallamamız kaçınılmazdır...
Tanıtım programında kütükler saldıracak dedik eğlendik Yani ciddi bir şeyimiz yok hatta bunun üzerinden goygoy götürücektik ben az önce mense yazdım mesaj ortamı yumusaltma mesajıydı oda şakasına bişi dicekti öyle öyle konu kapanacaktı ama gerçekten rahatsız oluyorsanız daha diğer bölümlere çağırmayız olur biterZaten konuşa konuşa @Aserat’ın konusuna yazılan mesaj sayısını arttırdık, En’ler listesinde zirveyi alacak adaşım ve benim katkılarımla.
Tanıtım programında kütükler saldıracak dedik eğlendik Yani ciddi bir şeyimiz yok hatta bunun üzerinden goygoy götürücektik ben az önce mense yazdım mesaj ortamı yumusaltma mesajıydı oda şakasına bişi dicekti öyle öyle konu kapanacaktı ama gerçekten rahatsız oluyorsanız daha diğer bölümlere çağırmayız olur biter
Zaten ciddi bakıcak olanlar bu programın stüdyosuna gelmesin ayoll Ve son olarak ben bir terbiyesizlik bir iftira vsyle olmadıkça ciddi yazmam ciddileşenlerede kerpeten alinin şu sözüyle bakarım açın o gelir
Adaşıma katılıyorum, senin neyi niye yaptığın ortada zaten alınacak bir şey yok ortada. Bizim derdimiz bu malum goygoydan haz etmememiz ve bunun normalleşmesi ve her yeri sarması. Hoş değil...Tanıtım programında kütükler saldıracak dedik eğlendik Yani ciddi bir şeyimiz yok hatta bunun üzerinden goygoy götürücektik ben az önce mense yazdım mesaj ortamı yumusaltma mesajıydı oda şakasına bişi dicekti öyle öyle konu kapanacaktı ama gerçekten rahatsız oluyorsanız daha diğer bölümlere çağırmayız olur biter
Zaten ciddi bakıcak olanlar bu programın stüdyosuna gelmesin ayoll Ve son olarak ben bir terbiyesizlik bir iftira vsyle olmadıkça ciddi yazmam ciddileşenlerede kerpeten alinin şu sözüyle bakarım açın o gelir
Açsana biraz ne gibi bir düşüklük bahsettiğinAdamın standartlarının bu kadar düşük olduğunu sanmıyorum.
GEBERTSİN
KALMASIN İŞTE MİLLET BANA BENZEMEK İÇİN ESTETİK YAPTIRIYORSenden farkım kalmaz
Kör olmayan her insan anlar bence o düşüklüğü.Açsana biraz ne gibi bir düşüklük bahsettiğin
Sen çok mu kalitesin acaba merak ettim Beni beğenmiyor haspamKör olmayan her insan anlar bence o düşüklüğü.
Kaliteli olup olmadığım önemli değil sonuçta kendime ulaşamayacağım hedefler koyan kişi ben değilim.Sen çok mu kalitesin acaba merak ettim Beni beğenmiyor haspam
O dönemki konulardaki hiçbir şey gözükmüyor. Hepsi darmaduman.Valla ben o dönem yoktum geldikten sonra da hiç görmedim yani benim için ilk. Hangi bölümde yaptın link atsana.
Bunlar odun seviyor o yüzden @MasacRE'yi önermiştim.
Burak'ı sıradanlıktan çıkaracağız..Hak etmiyorsunuz Burak'ı..