Atmazsan benden oy da beğeni de beklemeAy tamam be atarız şuradaki trafik bir geçsin.![]()
Atmazsan benden oy da beğeni de beklemeAy tamam be atarız şuradaki trafik bir geçsin.![]()
Biz goygoyu kendimize günlük dozunu aldığımız, olmazsa olmazımız bir araç olarak gördüğümüz için kaliteli ve mizahi değeri yüksek olmayan goygoy görünce böyle rahatsız oluyoruz doğal olarak. Hele bu malum muhabbet üzerinden yapılan herhangi bir goygoyun komik olması bile imkansızken bunu normal karşılamak pek mümkün olmuyor maalesef. Fazlasıyla sıktı bizim için bu muhabbet ve sıkmaya devam ediyor.Niye bu kadar ciddileştiniz anlamadım. Bu program zaten öyle goygoy amacıyla yapılan boş, eğlencelik bir şey. Buradaki herkes de onun bilincinde olduğu için böyle yapıyor zaten. Yani beğenmeseniz bile bu kadar büyük anlamlar yüklemeye gerek yok.![]()
Normal sen zibidi hanzo olmadan sevemyiyorsunBen de o fotodan sonra aşık oldum ona![]()
Niye bu kadar ciddileştiniz anlamadım. Bu program zaten öyle goygoy amacıyla yapılan boş, eğlencelik bir şey. Buradaki herkes de onun bilincinde olduğu için böyle yapıyor zaten. Yani beğenmeseniz bile bu kadar büyük anlamlar yüklemeye gerek yok.![]()
Programı yapan @Aserat ayollHem forumda olmayan kişilere yapıyoruz sizi gerçekten yorumlasak neysede
Bu tamamen goygoyuna bir program ve kurgudan ibaret ciddiye alınacak birşey değil dis te atın dedim ecünnüden dolayı daha napayım![]()
![]()
![]()
Valla ne diyeyim o zaman size kaliteli ve mizahi değeri yüksek goygoyunuzla hayatta başarılar.Biz goygoyu kendimize günlük dozunu aldığımız, olmazsa olmazımız bir araç olarak gördüğümüz için kaliteli ve mizahi değeri yüksek olmayan goygoy görünce böyle rahatsız oluyoruz doğal olarak. Hele bu malum muhabbet üzerinden yapılan herhangi bir goygoyun komik olması bile imkansızken bunu normal karşılamak pek mümkün olmuyor maalesef. Fazlasıyla sıktı bizim için bu muhabbet ve sıkmaya devam ediyor.![]()
Kesinlikle öyle...Valla ne diyeyim o zaman size kaliteli ve mizahi değeri yüksek goygoyunuzla hayatta başarılar.![]()
Yayından kaldırtan mektup yazın rtüğe ozamanBu şekilde yazmadığım sürece ciddiye almıyorsunuz çünkü. Ne bu muhabbet, ne bu konu, ne konuda yazanlar bana zerre komik gelmiyor. Bunu belirtmek ve her mesaja etiketlenmemek istediğimi söylemek için de yukarıdaki mesajı yazdım. Sadece ikinize veya sadece bu konuya yönelik yazılmış bir mesaj değil yani, daha genel...
niye kız 😱
senin zibidi hanzo dediklerin dünyanın en yakışıklı adamları beNormal sen zibidi hanzo olmadan sevemyiyorsun![]()
![]()
![]()
Kaldırtacak bir şey yok yani başka konularda bile iş parlak muhabbetine bağlanıyor bir yerden sonra. O yüzden bu kadar kafaya takılması şaşırttı.
İlla bir neden mi lazım.niye kız 😱
Sen koruma falan tut benceKaldırtacak bir şey yok yani başka konularda bile iş parlak muhabbetine bağlanıyor bir yerden sonra. O yüzden bu kadar kafaya takılması şaşırttı.![]()
Evet lazım, beni yakıştırmadın mı yanınaİlla bir neden mi lazım.![]()
Erkekte anlasamıyoruz ama ecünnü ortaklımız yetersenin zibidi hanzo dediklerin dünyanın en yakışıklı adamları be![]()
Senin ciddi olarak yazmadığını biliyorum zaten mesele bu goygoyun bana zerre komik gelmemesi. Bu yüzden size bu goygoyda başarılar, beni ve yoldaşlarımı katmayın yeterli.
Sen koruma falan tut bence![]()
![]()
![]()
Ben parlaklarımı sevdircem sana da